Salāti “Vīra asaras” neatstās vienaldzīgu nevienu vīrieti… Kaut gatavo dienu un nakti

Vistu māgām ir mazas, puscaurulveida kaulainas struktūras, kas atrodas vistu kuņģī. Tie ir daļa no vistu kuņģa-zarnu trakta un tiek veidotas no muskuļu audiem un saistaudiem.

Māgām ir diezgan elastīga tekstūra un tiek izmantotas dažādos ēdienos, tostarp dažādu salātu, zupu un gaļas ēdienu pagatavošanā. Šīs māgās ir bagātas ar kolagēnu, kas var dot īpašu konsistenci ēdieniem, kurus tās papildina.

Tajā pašā laikā daži var uzskatīt to par delikatesi, savukārt citi var nevēlēties lietot šo daļu ēdienās. Visbiežāk vistu māgām tiek lietotas kā sastāvdaļa dažādos ēdienos, piešķirot tiem tekstūru un garšu.

Neierastus salātus ar neparastiem nosaukumiem novērtē daudzas mājsaimnieces par to receptes vienkāršību, bet vīri novērtē to izsmalcināto garšu.

Tradicionāli salātu pamatā tiek uzskatītas vistu mādziņas, kas novārītas un pasniegtas kā izsmalcināta uzkoda.

 

Lasi arī: Pēc nozīmīgās operācijas Roberto Meloni publicē savu paziņojumu

Lasi arī: Ne belaši, bet zelts: lieli un sulīgi. Dalos ar recepti

Sastāvdaļas:

Vistu māgas
Sīpols
ēdamkarote 5% etiķa,
pustējkarote cukura
sāls
dilles

Pagatavošanas procesā ir svarīgi ievērot visas detaļas un precīzu secību, lai rezultāts būtu lielisks

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagaatvošanas procesu soli pa solim

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment