Tagad izmantosim mēli. Mēs nogaršosim, bet nogaršosim nevis sēnes, bet marinādi (ūdeni), kurā sēnes atrodas. Jo sēnes garšos pēc marinādes. Mēs piešķiram garšu, pamatojoties uz savām vēlmēm.
Man, piemēram, patīk nedaudz sāļākas un skābāks.
Sēnes pēc iespējas vairāk noslīcina marinādē, pārklāj ar plēvi un ievieto ledusskapī.
Spēcīga anticiklona ietekmes dēļ ziema sāksies agrāk un visu noklās ar sniegu ļoti īsā laika periodā
Viņiem jānostāv vismaz stundu. Bet vislabākā garša būs pēc 12 stundām. Rezultātā ir ļoti garšīgas marinētas sēnes, kuras pat nav salīdzināmas ar veikalā nopērkamajām, jo garšu pieskaņojām sev. Izmēģiniet to, un jūs to nenožēlosiet.
Šīs marinētas sēnes noteikti iederas svētku galdam.
Skumjš pavērsiens grupas “Līvi” leģendārā rokmūziķa Ainara Virgas dzīvē
Sastāvdaļas:
Uz 400 gr. Mums būs nepieciešami neapstrādāti šampinjoni (proporcijas, no kurām jāsāk, un pēc tam jācenšas atbilst mūsu gaumei):
Viens vidēja lieluma sīpols
Neliels zaļumu pušķis
Divas ķiploka daiviņas
Viena karote graudaino sinepju
Puses citrona sula
Pusi glāzes verdoša ūdens
Sāls pipari
Izrādās, ka vairāki pārtikas produkti spēj samazināt stresu; Apkopojam visu zināmo informāciju
Ceptos šampinjonus var vienkārši papildināt ar sāli, pipariem un ķiplokiem vai arī eksperimentēt ar tādām garšvielām kā timiāns, rozmarīns vai baziliks. Tie labi savienojas ar citām garšām, padarot tos viegli pielāgojamus dažādiem ēdieniem un virtuvēm.
Lai jums labi garšo!