Santehniķi tev neizpauž šo tautas metodi, jo tā novērš izlietnes aizdambējumu vien dažu minūšu laikā

Agri vai vēlu ikvienam no mums nākas saskarties ar aizsērējušu izlietni. Internetā esmu uzgājis padomu rakstus, kuros ieteikts katru vakaru profilakses nolūkā ieliet izlietnē nedaudz trauku mazgāšanas līdzekļa.

Tas var palīdzēt, bet labāk ir būt gatavam/gatavai, ka būs jāveic nopietnāki darbi. Ja pats/pati iztīrīsi aizsērējušās caurules, ietaupīsi daudz naudas.

Aizdambējuma likvidēšana

Protams, mēs nedzīvojam akmens laikmetā. Daudzos veikalos var iegādāties dažādus produktus, kas palīdz tikt galā ar aizdambējumiem.

Bet pilnīgi iespējams, ka tavās mājās jau ir viss nepieciešamais, lai atrisinātu problēmu. Tas nozīmē, ka nebūs jātērē papildu nauda!

Šodien mēs tev atklāsim tautas metodes, kā tikt galā ar aizdambējumu. Lai tās pielietotu, jāizmanto pa rokai esoši līdzekļi, kas ir atrodami katrā mājā.

Tiesa, problēmas atrisināšana var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, nekā tad, ja to risinās santehniķis. Tāpēc izlem pats/pati, kas tev ir svarīgāks.

Verdošs ūdens

Ļoti bieži aizdambējuma cēlonis ir caurulēs sasaluši tauki kopā ar pārtikas atliekām. Lai no tā atbrīvotos, vienkārši izmanto karstu ūdeni. Ja tev ir metāla caurules, ielej izlietnē verdošu ūdeni. Savukārt – lai nesabojātu plastmasas caurules, nelieto ūdeni, kas ir karstāks par 65 grādiem.

Tātad – notekcaurulē ielej apmēram litru karsta ūdens. Pēc tam pagaidi 20 minūtes un atgriez krānu. Ja problēma neatrisinās, vari izmantot vantūzi. Shēma tā pati: ielej ūdeni, pagaidi, tad vairākas reizes uzspied vanztūzi pret izlietnes atveri un ar asu kustību atrauj to.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk un lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment