Santehniķis skaidroja, kāpēc svarīgi izliet saulespuķu eļļu izlietnē

Kad atgriezāmies no vasaras brīvdienām, mūsu dzīvoklis bija pārņemts ar kanalizācijas smaku, kas izplatījās pa visām telpām, bet mēs zinām vienu paņēmienu, kas palīdz novērst šo smaku no izlietnes, neizmantojot ķīmiju vai maģiskas metodes, bet gan tikai roku darbu.

 

Sakravājiet somas un dodieties uz vasarnīcu uz pāris mēnešiem. Tur varēsiet sauļoties, elpot svaigo gaisu un rūpēties par siltumnīcu.

Pēc atgriešanās atradīsiet dzīvokli tādā pašā kārtībā, kādu to atstājāt, un izlietnē nebūs nekādas nepatīkamas smakas, kas varētu sabojāt prieku par mājās atgriešanos.

 

Kāpēc liet eļļu izlietnē?

Ir saprotams jautājums, kādēļ izlietnei un tualetes podam nepieciešama eļļa, ko ielej ilgstošas prombūtnes laikā?

Pieredzējuši santehniķi skaidro, ka, ja dzīvoklis tiek atstāts tukšs ilgu laiku, izlietne un tualetes pods netiek izmantoti, kas noved pie sifona izžūšanas.

No šādiem kotletēm būs grūti atteikties! Sasmalcinātas gaļas kotletes ir īpaši sulīgas un ar vienu triku

Izlietnes sifona izžūšana nozīmē, ka ūdens vai citas šķidruma daļiņas, kas parasti ir šifonā, ir iztvaikušas vai izplūdušas, atstājot to sausu.

Šis process var izraisīt nepatīkamu smaku izlietnē, jo sifons parasti kalpo kā barjera pret nepatīkamiem aromātiem, kas nāk no kanalizācijas vai citiem avotiem. Tādējādi izžuvis sifons var izraisīt nepatīkamu smaku izplatīšanos telpā.

 

 

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kā eļļa palīdzēs novērst smaku

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment