Santehniķis skaidroja, kāpēc svarīgi izliet saulespuķu eļļu izlietnē

 

Tas rada nepatīkamu vidi, kas var traucēt komfortam, radīt higiēnas problēmas un negatīvi ietekmēt telpas viesmīlību un reputāciju komerciālajās vietās.

 

 

Ja jums žēl izlietot labu eļļu izlietnē un tualetes podā, varat izmantot jau lietotu eļļu vai pat mašīneļļu. Tomēr šādas eļļas ne vienmēr ir pa rokai, bet saulespuķu eļļa vienmēr ir pieejama un arī salīdzinoši lēta.

 

Turklāt, lai tīrītu visu mājas santehniku, jums vajadzēs mazāk par pusi pudeli eļļas. Lai to izskaidrotu – izlietnē jums vajadzēs tikai 50 ml eļļas, savukārt tualetes podā rekomendē liet 100 ml eļļas, jo tas ir lielāks.

Kā eļļa palīdzēs novērst smaku no izlietnes.

Eļļas ieliešana izlietnē var palīdzēt pret smaku, jo eļļa veido plēvi virs ūdens virsmas, kas palēnina ūdens iztvaikošanu no sifona. Tas var palīdzēt saglabāt sifonā esošo ūdeni ilgākā laikā, novēršot tā izžūšanu.

Vārītu biešu salāti vācu gaumē. Veselīgi, vienkārši un nekad neapnīk. Gatavot var visu gadu!

Kad sifons ir sauss, tas var ātrāk ļaut kanalizācijas gāzēm un nepatīkamām smakām izplatīties telpā. Tādējādi eļļas ieliešana var kavēt šo procesu, saglabājot sifona aizsardzību pret smakām un nodrošinot telpas svaigumu un komfortu.

Tapēc eļļa jāielej  lai sifonā veidotos eļļas korķis, kas novērsīs ūdens iztvaikošanu, kamēr jūs esat prom.

Nepatīkamais aromāts veidojas no iztvaikojošā ūdens…

Protams, ikdienā nav nepieciešams liet eļļu izlietnē, jo regulāri izmantojot izlietni, eļļas korķis tiek aizskalots.

Šis padoms ir piemērots, ja jūs gatavojaties prom uz ilgu laiku. Izmantojot šo metodi, atcerieties, ka tā ir preventīva pasākums, lai novērstu problēmas. Ja nepatīkamā smaka jums saglabājas pat ikdienā, lietojot izlietni, varbūt ir jānoskaidro, kas to izraisa.

Šādā gadījumā labāk ir noņemt un rūpīgi attīrīt sifonu un visus citus mehānismus. Novēlu veiksmi šajā ne tik vienkāršajā uzdevumā!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment