Ābolu mērci atdzesē līdz istabas temperatūrai.
Ielieciet ābolu mērci miksera traukā un pievienojiet cukuru un citrona miziņu.
Lasi vēl: Ņemu makaronus un pēc 20 minūtēm gardas vakariņas gatavas. Ātri makaroni pannā.
Ieslēdziet pilnu jaudu un sakuliet līdz viegli pūkainam apmēram 5-7 minūtes.
Želatīnu izšķīdināju ūdenī (skat. instrukciju uz iepakojuma), pēc tam uzkarsēju uz uguns, BET NELIEKA VĀRĪT.
Ābolu maisījumā ieber želatīnu un puto līdz gaismai, apmēram 10 minūtes.
Tas izskatās kā saputots olu baltums vai krējums.
Atliek tikai desertu salikt bļodiņās, pārkaisīt ar kanēli un pasniegt.
Lasi vēl: Pie durvīm klauvēs bagātība un veiksme: nosauktas 3 zvaigžņu zīmes, kuru dzīvēs jūlija sākumā izvērsīsies sniegbalta svītra – atbalstīs Eņģeļi
Šo saldumu var ēst pat katru dienu, noteikti iesaku pagatavot.