Saputoti āboli: nekādu krējumu un olu, šāds deserts pieejams ikvienam un ir super gards

Šodien vēlos pastāstīt, kā gatavoju desertu no āboliem. Tas ir tik garšīgs, ka es to gatavoju bieži. Mana ģimene to bauda ar lielu prieku, un ēdiens nekad neapnīk. 

 

Ir daudz dažādu ābolu šķirņu, katra ar savu unikālu garšu un tekstūru. Daži ir saldi, citi skābi, daži ir kraukšķīgi, citi sulīgi un mīksti. Šī dažādība ļauj katram atrast sev piemērotāko garšu. Šajā receptē izvēlaties ābolus pēc savas gaumes!

Lasi arī: Sapuvušos ābolus nemet ārā! Es Tev parādīšu, kā tos lietderīgi izmantot savā dārzā

Āboli satur dabīgo cukuru, kas sniedz saldumu bez pievienotā cukura nepieciešamības. Tas padara tos par veselīgāku alternatīvu saldajām uzkodām.

Precīzas sastāvdaļas šai receptei atradīsi raksta beigās!

 

Pagatavošanas gaita

Pēc draudzene pieprasījuma, “dzimenītē” bija jādara šis… Sajūtas, maigi sakot, nepatīkamas

Ja jums ir saldie āboli, varat iztikt bez cukura. Man ir salds un skābs, un es pievienoju nedaudz.

Pagatavošana:

Tātad, nomizoju ābolus un izgriezu serdi.

Ieliku stikla bļodā un lieku mikroviļņu krāsnī uz 15 minūtēm ar pilnu jaudu, man ir 750 W. Vai arī cep cepeškrāsnī.

Tas var aizņemt mazāk laika, svarīgi, lai āboli kļūtu mīksti.

Viegli pagatavojami eklēri ar vaniļas krēmu ar viegli atrodamu sastāvdaļu – tik gardi, ka uz izķeršanu

Ābolu mērci atdzesē līdz istabas temperatūrai.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu nākamos soļus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment