Ielieciet ābolu mērci miksera traukā un pievienojiet cukuru un citrona miziņu.
Ieslēdziet pilnu jaudu un sakuliet līdz viegli pufīgai masai apmēram 5-7 minūtes.
Želatīnu izšķīdināju ūdenī (skat. instrukciju uz iepakojuma), pēc tam uzkarsēju uz uguns, BET NE LĪDZ VĀRĪŠANAI.
Ābolu masā ieber želatīnu un puto līdz gaisīgai masai, apmēram 10 minūtes.
Tas izskatās kā saputots olu baltums vai krējums.
Atliek tikai desertu salikt bļodiņās, pārkaisīt ar kanēli un pasniegt. Šo saldumu var ēst pat katru dienu, noteikti iesaku pagatavot.
Tu uzreiz izskatīsies vecāka: matu griezumi, kādus dāmām 40+ noteikti nevajadzētu izvēlēties
Sastāvdaļas:
Āboli – 1 kg
Cukurs – pēc garšas (es pievienoju 3 ēd.k.)
Šķīstošs želatīns – 1 paciņa (10-12 g)
Ūdens – 100 ml
Citrona miziņa – pēc garšas
Kanēlis – pēc garšas
Labu apetīti!