Ir daudz dažādu ābolu šķirņu, katra ar savu unikālu garšu un tekstūru. Daži ir saldi, citi skābi, daži ir kraukšķīgi, citi sulīgi un mīksti. Šī dažādība ļauj katram atrast sev piemērotāko garšu. Šajā receptē izvēlaties ābolus pēc savas gaumes!
Lasi arī: Sapuvušos ābolus nemet ārā! Es Tev parādīšu, kā tos lietderīgi izmantot savā dārzā
Āboli satur dabīgo cukuru, kas sniedz saldumu bez pievienotā cukura nepieciešamības. Tas padara tos par veselīgāku alternatīvu saldajām uzkodām.
Precīzas sastāvdaļas šai receptei atradīsi raksta beigās!
Pagatavošanas gaita
Pēc draudzene pieprasījuma, “dzimenītē” bija jādara šis… Sajūtas, maigi sakot, nepatīkamas
Ja jums ir saldie āboli, varat iztikt bez cukura. Man ir salds un skābs, un es pievienoju nedaudz.
Pagatavošana:
Tātad, nomizoju ābolus un izgriezu serdi.
Ieliku stikla bļodā un lieku mikroviļņu krāsnī uz 15 minūtēm ar pilnu jaudu, man ir 750 W. Vai arī cep cepeškrāsnī.
Tas var aizņemt mazāk laika, svarīgi, lai āboli kļūtu mīksti.
Ābolu mērci atdzesē līdz istabas temperatūrai.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu nākamos soļus
Tevi noteikti interesēs
- Viens grams uz litru ūdens – un vijolīte atbrīvos savus sulīgos ziedusby Anete Vītola
- Kāpēc nedrīkst plūkt ceriņus – arī es agrāk to nezināju, līdz sapratu, ka aiz tā slēpjas simtiem gadus vecs likumsby Rinalds Bergmanis
- Dziedātājs Lauris Reiniks publiski pasaka, ko domā par populāru TV šovu, kur tika izpildīta viņa sarakstīta dziesma (+ VIDEO)by Laura Blūma