Sarūpēju sievai slepenu dāvanu – rožu pušķi. Mājās ziedus neredzēju, bet, atverot viņas telefonu, es visu sapratu

Es nolēmu neparakstīties uz kartiņas, domājot, ka viņa pati visu sapratīs. Es biju neprātīgi priecīgs, ka man bija iespēja pasniegt sievai tādu dāvanu. Izrādījās, ka es vairāk mīlu pasniegt dāvanas nekā tās saņemt.

Es palūdzu kurjeram, lai tas ar fotokameru uzņem brīdi, kad puķu pušķis tiek nodots no rokas rokā, un tas arī tika izdarīts. Tā man bija apstiprinājums, ka viņa ir ziedus saņēmusi.

Tajā vakarā es, kā vēl nekad, steidzos mājās, lai paskatītos savas mīļotās sievietes laimīgajās acīs. Bet mājās uzdāvinātos ziedus neatradu.

Es nesāku skaidroties, kur ir puķes, jo sapratu, ka tas nav vienkārši. Vienalga viņa man nepateiktu patiesību, jo es viņu pazīstu.

Es nolēmu pārbaudīt viņas saraksti telefonā. Jā, es zinu, ka tas nav skaisti, bet tajā brīdī es neredzēju citu izeju.

LASI VĒL: Mana sieva mani šodien aizsūtīja uz skolu uz vecāku vakaru. Tur notikušais visus sasmīdināja līdz asarām

No nelielā ziņu skaita es ieraudzīju saraksti ar kādu “VM” un tieši viņam viņa uzrakstīja par saņemtajiem ziediem, domājot, ka tie ir no viņa.

Tā kā mīļākais neatbildēja, sieva nolēma aizvest puķes uz savas mātes dzīvokli, lai es neuzdotu liekus jautājumus. Acīmredzot tā strādā sieviešu loģika.

No šīs sarakstes es sapratu, ka sieva mani krāpj pēdējo pus gadu.

Pie šķiršanās es ar laba advokāta palīdzību dabūju sev mašīnu un dzīvokli, bet sievai tika neliela finansiāla kompensācija. Jaunas attiecības es nesteidzos veidot, jo pagaidām nevaru atgūt uzticību sievietēm.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment