Saša Šepss atklāj, kāpēc nevajag skatīties spogulī, kamēr raudi un ko darīt, ja esi nejauši paskatījies

15 sezonas uzvarētājs «Ekstrasensu cīņās», mags un ekstrasenss Aleksandrs Šeps ir gatavs padalīties ar padomiem, kurus ir jāņem vērā visiem.

Viņš kā neviens cits zina par briesmām, kuras par piemeklēt cilvēkus raudot skatoties spogulī. Aleksandrs pastāstīja kādēļ nedrīkst to darīt un kā tas var mainīt tālāko dzīvi. Par spoguļiem ir tūkstošiem minējumu un ticējumu, bet Aleksandrs uzsver, ka šis viņa teiktais ir jāņem nopietni un nekādā gadījumā nedrīkst to darīt. Noteikti izlasiet pilnībā visu rakstu!

Zīlnieki ir pārliecināti, ka reizē ar asarām raudot pie spoguļa meitene nomazgā savu skaistumu. Spogulis ir starpnieks starp pasaulēm un tieši caur spoguli mēdiji spēc saskatīt mirušos. Tieši tāpēs Aleksandrs Šeps neuzskata par pareizu raudāt tieši pretī spogulim, vērojot savas asaras.

Ekstrasens stāsta, ka šādā veidā mēs laužam savu aizsarglauku. Mirušās dvēseles var sākt kontaktēties ar reālo pasauli, jūtot cilvēka negatīvo enerģiju raudāšanas laikā. Spogulī labāk ir skatīties ar smaidu, pat tad kad noskaņojums nav tas labākais – tā jūs dodat saprast, ka esat garā spēcīgs un veiksme ātrāk būs jūsu pusē.

Ar spoguļa palīdzību veic dažādus pieburšanas rituālus, uzliek lāstus un veic citus bīstamus rituālus, jo tas skaidri jūt cilvēka enerģiju. Aleksandrs apgalvo, ka ar spogulim redzot cilvēka asaras un jūtot viņa negatīvo enerģiju, tas var sagādāt cilvēkam tikai neveiksmes un ķibeles, gan privātajā, gan darba dzīvē.

Īpaši Aleksandrs Šeps iesaka neraudāt šādā veidā naktī. Šajā laikā saikne starp pasaulēm ir ļoti spēcīga un spogulis var jūs iezīmogot uz ilgu laiku raudošu un vēlāk pamazām dzīvē sāks sabrukt.

Ko darīt, ja esi jau paskatījies spogulī, kad raudi? Ar vieglu rituālu tu vari noņemt šīs situācijas izjūtas. Jums vajag piecelties pie spoguļa un mierīgi jāsaved sevi kārtībā. Nekādu asaru, nelaimīgas sejas vai nekārtīgas frizūras. Ieskatieties tajā tā, lai spogulis būtu pārliecināts, ka jūs izmainījāties un esat ar pacilātu noskaņojumu. Novēliet sev veiksmi, pasmaidiet un dodaties prom.

Veiciet šo rituālu cik bieži vien varat un bēdas ātri vien aizies prom, bet raudāt – pie spoguļa vairs nevajadzēs. Ja gadījumā neveiksmes turpinās, tad esat pamatīgi saniknojuši ļaunos garus, tādēļ iegādājaties talismanu vai amuletu, kas pasargās. Noteikti vajadzētu spoguli nomazgāt, kārtīgi notīrīt un šādā veidā tas tiks atbrīvots no negatīvās enerģijas, kas tajā slēpjas.

Lasi vēl: Ekstrasensi atklāj kā saglabāt harmoniskas attiecības gan ar otro pusīti, gan ģimeni, gan draugiem

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment