Saskatiet neredzamo, dariet neiespējamo

Vai nebūtu lieliski, ja Jūs varētu redzēt cauri savam automobilim, lai būtu pārliecināts, ka nekas neaizšķērso ceļu? Un kā ar skatu no putna lidojuma? Toyota RAV4 tas ir iespējams.

Toyota RAV4 prezentē vismodernāko kameras tehnoloģiju, kas manevru veikšanu padara par bērnu spēli: četras kameras, katra savā stūrī, uzņem kustīgu 360° skatu uz RAV4 apkārtni un attēlo to uz Toyota Touch® 2 ekrāna. Rezultāts ir absolūta atklāsme.

Apļveida skats

Atrodoties stāvvietā un uzsākot braukšanu, kustīgs skats no putna lidojuma attēlo skaidru video ar apkārtni un potenciālajiem šķēršļiem 3D grafikā.

Caurspīdīgs skats

Aplūkojiet apkārtni tā, it kā Jūsu automobilis būtu caurspīdīgs: tas ļauj pārbaudīt automobiļa apkārtni no vadītāja sēdvietas. Priekšmeti izskatās lielāki un skaidrāki, nekā vērojot no putna lidojuma, un Jūs esat drošs, ka neko nepalaidīsiet garām nepamanītu.

Plašs skats uz aizmuguri un panorāmas skats

Abu skatu kombinācija palīdz vieglāk novietot automobili stāvvietā. Tie iesniedzas zonās, kuras parastie atpakaļskata monitori nespēj uztvert. Piemēram, Jūs varat tuvināt sīkos priekšmetus, kurus ir grūti ieraudzīt.

Plašs skats uz priekšu un panorāmas skats

Šis režīms ļauj droši veikt manevrus vietās ar sliktu pārredzamību: 180° kamera attēlo daudz plašāku skatu, ietverot aklās zonas. Tas ir aprīkots arī ar tuvināšanas funkciju, ko ieslēdz, vienkārši pieskaroties ekrānam.

Rakstu iesaka –

Avots: toyota.lv

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment