Šatunova atraitne rīkojās pret sava mūžība aizgajušā vīra gribu, pārkāpjot viņa galveno noteikumu

Jurijs Šatunovs (1973. gada 6. septembris – 2022. gada 23. jūnijs) bija krievu mūziķis, kas kļuva slavens kā solists 1980. gadu krievu grupā Laskoviy Mai (Ласковый Май).

Šatunovs dzimis 1973. gada 6. septembrī Kumertau, Baškīrijas ASSR, bijušajā Krievijas Padomju Federatīvajā Sociālistiskajā Republikā, kas bija daļa no Padomju Savienības.

Vasilijs Vladimirovičs Kļimenko, viņa tēvs, bija daļēji krievs un daļēji ukrainis. Tēvs pameta ģimeni, kad zēnam bija trīs gadi, un viņu audzināja māte.

Kad viņš sasniedza 11 gadu vecumu, viņa māte mūžībā aizgāja no sirds slimības. Viņš dzīvoja pie tantes un vecvecākiem no mātes puses, kuri drīz vien nevarēja tikt galā ar viņa uzvedību.

Aizkustinošs drosmes stāsts. Vīrietis nenobijās un ielēca ledainā ūdenī, lai glābtu suni

Viņu nosūtīja uz Orenburgas bērnu namu Nr. 2, kur viņa uzvedība tika uzskatīta par sliktu. Tas ietvēra bēgšanu no iestādes, ģitāras spēlēšanu un dziedāšanu uz ielas, lai iegūtu naudu un cigaretes, kā arī iesaistīšanos kautiņos un izvairīšanos no darba.

Tomēr, neskatoties uz visām grūtībām, dziedātājs spēja atrast pareizo ceļu un pievērsties muzicēšanai, kas viņam ļoti labi padevās. Viņš saprata, ka ir atradis savu dzīves aicinājumu.

Diemžēl 2022. gada 23. jūnijā Jurijs Šatunovs aizgāja mūžībā, taču neilgi pirms tam viņa sieva, tagad atraitne, publicēja fotogrāfiju, ko Jurijs nevēlējās rādīt sabiedrībai.

 

Attēlu redzēsiet nākošajā lappusē

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment