Šausmīgs atgadījums ūdens atrakciju parkā ar bērniņu – vecāki tika arestēti

Čārlijs atpūtās Bosvotas ūdens atrakciju parkā kopā ar savu mammu, patēvu un astoņus gadus veco māsu Rebeku. 

Puiša vecmāmiņa saka: “Viņi uz turieni brauca ļoti bieži. Tētis ar mammu krāmēja mašīnā mantas, lai dotos mājās, bet tad Čārlijs pajautāja, vai viņš drīkst aiziet uz parku paspēlēties. Pēdējā lieta, ko Pauls pateica savam dēlam, bija: “Jā, tu vari aiziet uz parku, bet mēs pēc minūtes jau dodamies mājās.” No viņu skatupunkta parks bija labi pārredzams, tādēļ viņi puiku varēja pieskatīt. Čārlijs uz parku devās ar savu māsu, bet kāda iemesla dēļ viņš izvēlējās iekāpt ūdenī.

Pauls sauca bērnus, lai viņi visi varētu doties mājās – Rebeka atnāca atpakaļ, bet Čārlijs nē. Paulam sākās panika, tādēļ viņš skrēja uz parku, bet Čārlija tur nebija. Viņš devās atpakaļ uz mašīnu, un  tas bija brīdis, kad viņš ieraudzīja, kā puika tiek vilkts ārā no ūdens. Viņš uzreiz zināja, ka tas ir Čārlijs, jo puikam bija dzeltenie minionu šorti.”

Šobrīd gan Pauls, gan Linsija jūtas ļoti satriekti un vaino sevi notikušajā – vainas apziņa viņiem sekos visu mūžu. 

Kad ieradās ātrā palīdzība, Čārlijam tika veikta kardiopulmonālā atdzīvināšana, mediķi izmantoja arī defibrilatoru, un ceļā uz slimnīcu zēnam tika atrasts vājš pulss. 

Tomēr slimnīcā zēnu nācās pieslēgt pie dzīvības uzturēšanas iekārtas. Izmeklējumu rezultātā atklājās, ka zēnam ir vairāki smadzeņu bojājumi. Puiša dzīve, ja viņš izdzīvotu, būtu ļoti sarežģīta. 

Linsijai un Paulam nācās pieņemt ļoti sāpīgu lēmumu atvienot dēlu no dzīvības uzturēšanas iekārtas. 

9

“Mums viņa māsai nācās izskaidrot, ka Čārlijs vairs mājās neatgriezīsies. Pirmā lieta, ko viņa pajautāja, bija: “Vai tas nozīmē, ka mammīte atbrīvosies no visām Čārlija rotaļlietām?”.”

Bērnu vecmāmiņa misis Robinsone saka: “Man vienos naktī piezvanīja policija un teica, ka Linsija un Pauls ir tikuši arestēti. Es kliedzu klausulē un teicu, ka tas ir pēdējais, kas viņiem šobrīd ir nepieciešams. Visa šī situācija kopumā ir ļoti šausminoša.”

5

Šādas lietas notiek viena mirkļa laikā, tādēļ no maziem bērniem nedrīkst nolaist ne acu. Diemžēl mazais zēns gāja bojā, bet tas noteikti gan vecākiem, gan arī citiem būs par mācību.

6

Šobrīd vecāki atrodas policijā un tiek spriests par viņiem piešķiramo sodu. 

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment