Kāpostus pievieno pēdējos. Samaisa, pievieno sāli, ja nepieciešams.
Pārklāj ar vāku un sautē uz lēnas uguns nedaudz mazāk par vidēju siltumu, līdz kāposti ir mīksti.
Pirms pasniegšanas apkaisa trauku ar sasmalcinātiem zaļumiem. Tas arī viss, piekritīsiet, ka recepte nemaz nav sarežģīta. Bet kāds garšīgs ēdiens sanāk no visvienkāršākajām sastāvdaļām.
Es novēlu jums labu apetīti, labu garastāvokli un gatavot ar prieku!
Kādi produkti bija nepieciešami:
kāposti – 300 g
sīpols – 1 gab
burkāni – 1 gab.
tomāts – 1 gab
tomātu pasta – 1 ēd.k
sāls
pipari
maltā gaļa – 200 g
Ļoti gardas brokastis no lavaša; Viss būs gatavs jau 10 minūtēs un ģimene sajūsmā
Maltā gaļa, īpaši liellopa vai cūkgaļa, satur umami – piekto garšas veidu, kas ir dabiski piesātināts un apmierinošs. Kad to kombinē ar viegli saldenajiem kāpostiem, rodas līdzsvarota un bagātīga garša. Kāpostu maigā, nedaudz kraukšķīgā tekstūra lieliski kontrastē ar maltās gaļas sulīgumu un blīvumu, padarot katru kumosu interesantu un baudāmu.
Lai labi garšo!