Sazvērestības teorijas pārzinis vēsta, ka pasaules gals pienāks šī gada 23. septembrī Nibiru planētas trieciena dēļ

Acīmredzot, viņš norāda uz Jesajas Grāmatas 13. nodaļas 9. un 10. punktu: “ Redzi, Tā Kunga diena nāk, briesmīga ar dusmām un ar karstu bardzību, lai pārvērstu zemi par tuksnesi un iznīcinātu tajā esošos grēciniekus. Jo debesu zvaigznes un viņu zvaigznāji nespīd vairs, saule uzlecot aptumšojas, un mēness nedod savu gaismu.” Viņš apgalvo, ka tam ir īpaša saistība ar “33 konverģencēm”, kur šo notikumu virkne sevī ietver skaitli 33.

Jau kopš 2003. gada tika uzskatīts, ka planēta Nibiru iznīcinās Zemi jau vairākas reizes. Taču šoreiz “slēptā pasaule” noteikti saduršoties ar Zemi. Saskaņā ar NASAS uzskatiem, “slēptā pasaule” ir nekas vairāk, kā interneta joks, kam nav īsti nekāda pamatojuma.

Lasi arī: Vanga ir pareģojusi sliktas ziņas par jauno prezidentu Trampu – atklāts arī, kas draud Eiropai

Deivids Mīds nāca klajā ar šādu paziņojumu jau vairākas reizes šogad. Agrāk šogad viņš ziņoja, ka planēta X pasauli satricināšot oktobrī. Šai planētai vajadzēja nokļūt šeit ar gravitācijas spēku no Binārās planētas, kas ir sapārota ar Sauli.

Vēsture par Nibiru kataklizmu datējama ar 1976. gadu, kad “Divpadsmitās planētas” autors Zakarijs Sitčins izcēla divas Tuvo Austrumu kultūras – babiloniešus un šumerus. Saskaņā ar Sitčina interpretāciju, milzīga planēta noiet gar Zemi ik pēc 3600 gadu, ļaujot tās planētas iedzīvotājiem veidot saskarsmi ar iedzīvotājiem uz Zemes. Vēlāk pašpasludināta gaišreģe vārdā Nensija Liedere brīdināja par milzīgām zemestrīcēm, paisuma un bēguma kustībām, kuras radīs planēta Nibiru.

Ko par to saka NASA?

Lai gan zinātnieki ir satraukti par nākotnē sagaidāmo, viņi noteikti netic visai apokalipses teorijai, kuru izveidojis Deivids Mīds un citi. NASA savā oficiālajā mājaslapā paziņoja: “Nibiru un citi stāsti par iznīcinošajām planētām ir nekas vairāk kā tikai interneta joks. Šiem apliecinājumiem nav nekādu faktisku pamatojumu.” Ja Nibiru vai planēta X būtu īstas un tās tiešām apdraudētu planētu Zeme, astronomi būtu to izsekojuši vismaz pēdējo 10 gadu laikā, un pašlaik tās būtu redzamas jau ar neapbruņotu aci. Pats par sevi saprotams, ka šīs planētas neeksistē.

Šis apgalvojums ir atstājis lielu iespaidu uz interneta lietotājiem, kas sākuši celt brēku par to – vai tiešām mums atlikušas uz šīs pasaules vien pāris dienas? Šī nav pirmā reize, kad mēs dzirdam ziņas par pasaules bojāeju no sazvērestības teorijas pārstāvjiem, bet pasaulei kaut kā vienmēr ir izdevies izdzīvot. Pagaidīsim, kamēr radīsies jauni apgalvojumi, lai šie aizmirstas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment