Šeihs no Saūda Arābijas atklāj kā 5 minūšu laikā var atrisināt jebkuru problēmu ar sievu

Šeihs Aīds al-Karni uzskata, ka jebkuru problēmu ar sievu var atrisināt 5 minūšu laikā, ja jūs zināt kādu noslēpumu. Ar šo noslēpumu viņš labprāt dalās ar savu auditoriju un žurnālistiem preses konferencēs.

Šeihs al-Karni ir runasvīrs, rakstnieks un vieds cilvēks, no kura ir daudz ko mācīties. Kāda ir viņa metode, lai izvairītos no konfliktiem mājās? “Ne tikai Einšteins un Ņūtons var radīt lieliskus atklājumus. Arī Austrumi spēj kaut ko darīt, tāpēc es atklāju metodi, ko sauc par “Brīnumainu ārstēšanu ģimenes dzīvei”, – viņš saka un izklāsta tā būtību.

“Ja ir konflikts ar sievu, mēģiniet neatbildēt viņai. Nebiedējiet viņu ar paceltu balsi, nedraudiet. Nesakiet viņai: “Klusē sieviete, tev nav taisnība.”

“Sievietei ir nepieciešams izteikties – dodiet viņai šo iespēju. Nekad nevērsiet savu uzmanību uz datora ekrānu vai tālruni, kamēr viņa runā. Kapitulējiet viņas priekšā! Nolieciet galvu un sēdiet pazemīgi. Un nekādā gadījumā neatbildiet viņai, arī tad, ja jums ir taisnība. ”

Saki:” Protams, tev ir taisnība. Es izjūtu nožēlu Visvarenā priekšā. Es apsolu, ka tas vairs nekad nenotiks. Visvarenā vārdā, es aicinu tevi piedot man. Es pieļāvu kļūdu – velns mani dīdīja. Grēku nožēlošanas durvis ir atvērtas. Es apsolu, ka vairs to nedarīšu. ”

“Sieviete vienmēr ir emocionāla, viņu vada jūtas. Viņa ir žēlsirdīgāka nekā vīrietis. Sieviete rūpējas par saslimušiem tuviniekiem pat tad, kad pati slimo. Sieviete iznēsā bērnu, baro to, piespiežot to pie krūtīm. Viņa dod dvēseles siltumu vīram, rūpējas par viņu. Tāpēc kapitulējiet viņas priekšā un pat nemēģiniet pretoties viņai!”

Patiešām, šāda metode var kļūt par ģimenes laimes garantu. Dzirdot ko tādu no vīra, lūdzam piedošanu un izsakot grēku nožēlas vārdus, ikviena sieva atmaigs, viņa piekāpsies un dāvās cieņu vīram. Vai esat gatavs izmēģināt šo metodi?

Lasi vēl: Kliedējam mītus – kā patiesībā Arābu Emirātos dzīvo sievietes!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment