Sekss dušā- vai tā ir tikai fantāzija?

Mīlēšanās dušā bieži vien ir ļoti problemātisks process. Lielākoties tas ir, tāpēc ka ir grūti atrast piemērotu pozīciju, kura būtu ērta gan tev, gan viņai. Grūtāk ir ar ērtas pozīcijas atrašanu priekš sievietes. Ja tu esi iedvesmojies no pornogrāfijas, tad zini, ka akrobātiskās kustības un pozas, kuras veic sieviete, bieži vien patiesībā ir ne visai izbaudāmas viņai pašai.

Vēl viens mīnuss šīm aktivitātēm ir tas, ka ir daudz grūtāk uzvilkt prezervatīvu slapjam loceklim. Kā arī pastāv lielāka iespējamība, ka tas varētu saplīst vai noslīdēt. Tāpēc visdrošāk dušā vajadzētu nodarboties ar mazgāšanos vai arī, ja ir ļoti liela vēlme, tad varat apmierināt viens otru orāli.

Tomēr, ja neķītrais prāts tevi neliek mierā, tad ir vērts sagatavoties šim procesam. Tāpēc ir pāris soļi, kā sagatavoties drošam un ērtam seksam dušā:

1.) uzvelc prezervatīvu uz locekļa pirms tas tiek saslapināts,

2.) izmanto lubrikantu uz silikona bāzes,

3.)Neuztver ziepes, dušas želeju vai šampūnu kā lubrikanta aizstājēju, jo tie var radīt nopietnas problēmas tavai partnerei un sarežģīt prezervatīva lietošanu jeb tas var kļūt ne pietiekami efektīvs,

4.) Izvēlieties pozīciju, kurā jūs abi varat stabili turēties pie kaut kā vai pret kaut ko atbalstīties. Tas samazina iespējamību nokrist, bet prātīgi arī būtu ievietot vannā vai dušā gumijas paklājiņu, lai tas ir pavisam droši. Kā arī atceries neturēties pie dušas galviņas vai krāna, tas noteikti nolūzīs.

Avots: mensfitness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment