Šokējoši foto: Kā Indonēzijā dzīvo psihiatrisko slimnīcu pacienti

efvfdsfv

Piedāvajam ieskatu patiesi šokējošā galerijā – kā dzīvo garīgo slimību pacienti valstī, kur garīgās slimības ir tabu. Fotogrāfe Anna Rīsa pavadījusi divus gadus, pētot Indonēzijas psihiatrisko slimnīcu pacientu dzīves apstākļus, lai pasaulei pavēstītu, cik necilvēcīgi tie ir. 

Finansējuma nepietiek pat tādām lietām kā ēdiens, tāpēc visi pacienti ir izkāmējuši, un par citiem izdevumiem, tādiem kā higiēnas uzturēšana telpās, nevar būt ne runas. Pacienti tiek turēti būros, guļ uz slapjām grīdām un velk nožēlojamu eksistenci vientulībā vienā telpā, kur parasti dara pilnīgi visu – ēd, guļ, mazgājas, nokārtojas.

Šeit mīt visdažādākie cilvēki – tādi, kas redz halucinācijas, cilvēki ar šizofrēniju un citām mentālām saslimšanām.

Viņu bēdu stāstam ir jāsasniedz pēc iespējas vairāk cilvēku – varbūt tad pasaule spēs sadoties rokās un viņiem palīdzēt.

Lai apskatītu visu galeriju, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Cilvēks</cite>

    Jūs varētu pielabot varbūt CSS failu, es pēc savas gaumes, monitora krāsām un domāju, ka neesmu tāds vienīgais, kuram liekas, ka rakstos pogas TĀLĀK un ATPAKAĻ, kā arī lapu skaita cipars ir nepieciešams nedaudz tumšāks, citādi ir ļoti neuzkrītošs, es teiktu, ka reizēm liekas grūti saskatāms, tāpēc lūgtu nomainīt tumšāku toni vai CSS failam pievienot sekojošas rindiņas:

    .pps-slider-nav .pps-next,
    .pps-slider-nav .pps-prev,
    .nav-digits a, .nav-digits a:hover {
    color: #B1B1B1 !IMPORTANT;
    }

    Paldies 🙂

  • <cite class="fn">[email protected]</cite>

    tas tālāk un atpakaļ man vispār nav saskatāms es to atrodu ar kursoru pēc tā kad tas uz dotās pogas pārvēršas par roku ar izstieptu rādītājpirkstu, arī citur esmu to pamanījusi draugu lapas labajā pusē brīžiem nevar saskatīt to tumšo iezīmēto vietu ar ko bīdīt lapu uz augšu un leju, vienīgi bultas augša un lejā var saskatīt

Leave a Comment