Šī atrakciju parka apmeklētāji tur vairs neatgriezīsies – tādu skatu nenovēlu redzēt nevienam!

1

Viens no aculieciniekiem, Pols Kalavejs, skaidro:

“Es nedomāju, ka varu vārdos aprakstīt to, ko redzēju. Šis skats bojās manu naktsmieru vēl ilgi un dikti. Tas trakais vīrietis iekodās puisim rokā, un es savām acīm varēju saskatīt, kā ar zobiem tiek izrautas cīpslas. Tik izmisīgus kliedzienus es nekad savā dzīvē nebiju dzirdējis. Puisis piedzīvoja neiedomājamas sāpes. Iedomājieties, viņu gandrīz apēda dzīvu!”

Tiklīdz izklaides parka apmeklētāju grupa saprata, ka notiekošais nav daļa atrakcijas, viņi nolēma nekavējoties rīkoties. Maiks Salivans, teksasietis, kuram ir ieroča nēsāšanas atļauja, apgalvo, ka viņš negrasījās vilcināties, lai palīdzētu nelaimē nonākušajam jaunietim. Viņš skaidro: “Es izvilku ieroci un piegāju klāt tam nenormālajam. No pusmetra attāluma es iešāvu viņam kājā un plecā. Ar to pietika, lai viņš pārtrauktu savas darbības līdz policijas atbraukšanai.”

Policija un ārkārtas uzdevumu vienības ieradās notikuma vietā pāris minūšu laikā, tomēr ievainotā jaunieša dzīvību neizdevās glābt. Viņš bija miris pirms ieradās mediķi. 28 gadus vecais uzbrucēj, Filips Heriss ticis aizturēts un atrodas policijas uzraudzībā. Teksasas atrakciju parka spoku māja tikusi slēgta uz nenoteiktu laiku.

Avots: topratedviral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Paspēj piepildī savus slēptākos sapņus vēl šogad. Reģistrējies šeit: https://goo.gl/3OxSEu sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment