Pievienojam rīvētu sieru, sasmalcinātus tomātus un šķiņķi. Virsu pārkaisām ar zaļumiem un pievienojam vēl nedaudz siera.
Aizlokām lavaša loksnes malas un uzliekam pannai vāku. Cepam uz minimālas uguns apmēram 7 minūtes.
Apgriežam lavaša loksni uz otru pusi, apkaisām ar sieru. Uzliekam vāku un cepam vēl apmēram 7 minūtes.
Liekam uz šķīvja, sagriežam šķēlēs un pasniedzam galdā! Šis ēdiens ir tik garšīgs un tik vienkārši pagatavojams!
Lieliska ideja ātrām un vienkāršām brokastīm, kas pagatavotas 1 pannā! Iesakām pamainīt piedevas, lai katru reizi ēdiens iegūtu jaunu un interesantu garšu.
Cilvēki izvēlas ātras un vienkāršas brokastis, kas pagatavotas 1 pannā, jo tās ir ērti un efektīvi risinājumi, kas ietaupa laiku un samazina sagatavošanas procesu sarežģītību. Šāda pieeja ļauj ātri sagatavot barojošu ēdienu, kas ir īpaši noderīgi steidzīgā rītā vai aizņemtā dienā.
Turklāt, izmantojot tikai vienu pannu, ir mazāk trauku, kas jāmazgā, kas atvieglo tīrīšanas procesu. Šie faktori padara šāda veida brokastis par populāru izvēli cilvēkiem, kas meklē vienkāršus un efektīvus risinājumus.
Pagatavot brokastis lavašā ir viegli, ātri un garšīgi, jo lavašs ir plāns un viegls, kas ļauj ēdienam ātri pagatavoties. Tā daudzpusība ļauj pievienot dažādus pildījumus, piemēram, olas, sieru vai dārzeņus, un pagatavot ēdienu vienā pannā, kas ietaupa laiku un samazina trauku skaitu.
Turklāt lavašs piedāvā patīkamu tekstūru un garšu, kas papildina brokastis, padarot tās ne tikai ātras un ērtas, bet arī garšīgas.
Sastāvdaļas:
1 apaļa lavaša loksne;
3 olas;
Sāls, pipari pēc garšas
1 tomāts;
100 grami šķiņķa;
100 grami cietā siera
Svaigas dilles vai citi garšaugi.
Ja tev siekalas jau saskrēja mutē, šī recepte ir domāta tieši tev. Būsim pateicīgi, ja atzīmēsi rakstu ar “patīk” un dalīsies ar to sociālajos tīklos! Novērtēsim arī tavus komentārus!
Tevi noteikti interesēs
- Ērkšķogu apstrāde pavasarī pret kaitēm – viena tējkarote uz litru ūdens un ogas būs kā plūmesby Anete Vītola
- Rozes ziedēs sulīgiem, krāšņiem ziediem līdz pat vēlam rudenim: vienkāršs un lēts veids, ar ko tās “pabarot”by Laura Blūma
- Sarīvē uz pannas kartupeļus, tad virsū liekam pildījumu un sanāk garšīga “pica” bez miltiem – bet jāievēro dažas svarīgas detaļasby Jeļena Kuzmenko