Šī meitene bija pazudusi 18 gadus. Kad viņu beidzot atrada, daudzi bija pārsteigti par patiesību un viņas izskatu

Šādi jaunā Džeisija Dugarda izskatījās pirms viņai tika nolaupīta viņas jaunība.

Iespējams, tu atpazīsti šo attēlu. Tieši šis portrets 1990-to gadu sākumā tika ļoti plaši izplatīts medijos, cenšoties atrast pazudušo bērnu. Meiteni nolaupīja, kad viņai bija 11 gadu.

490cf8032cb3c06f9e886af07b12651f.600x

Gadiem ejot, vecāku un izmeklētāju cerības mazinājās, taču neapsīka.

Labajā attēla pusē redzams mākslinieka attēlojums, kā Džeisija varētu izskatīties 25 gadu vecumā. Tobrīd neviens nenojauta, ka apmēram 4 gadus vēlāk visiem tiks dota iespēja redzēt īsto Džeisiju.

Lasi arī: Aktrise Ieva Florence publicējusi pikantu kadru, kurā redzama kaila jūras krastā

79584327d1dd9ddcbff616489ea226a7.600x

Neviens negaidīja, ka viņas stāsts būs tik šokējošs. Tomēr pēc 18 gadu meklējumiem policjai beidzot izdevās Džeisiju glābt un viņas stāstu uzzināja visa pasaule.

 

 

Lai uzzinātu, kas notika un kā Džeisija izskatās tagad, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds no http://lotoguru.eu</cite>

    Dīvains stāsts. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad esi uz veiksmes viļņa, reģistrējies un paņem savu Džekpotu. Nāc uz manu saitu, seko instrukcijām un arī tu varēsi atļauties brīnišķīgas sievietes skatīt ne tikai feisbuka fotogrāfijās, bet arī ikdienā pie sevis mājās. Tāpat arī skaistus auto baudīt ne tikai vērojot garāmbraucējus uz ielas, bet arī no iekšpuses.

Leave a Comment