Šī sieviete mēģināja izvest savu puisi no cietuma čemodānā: viņa pieļāva tikai 1 kļūdu

prison-break-600x398

Sieviete no Venecuēlas pieķerta mēģinājumā izdabūt savu puisi no cietuma, paslēpjot viņu lielā, spilgti rozā čemodānā.

Turklāt, lai cik jocīgi nešķistu, viņai tas gandrīz izdevās.

25 gadus vecā Antonete Roblesa Souda ieradās Puente Ajala cietumā Barselonā Venecuēlā, lai apciemotu savu puisi Hosē Antonio Anzoategui, kurš par auto zādzību ir ieslodzīts uz 9 gadiem un 8 mēnešiem. Viņa bija atvedusi abu 6 gadus veco meitu un lielu, rozā čemodānu.

Lasi vēl: Ilgākais izciestais nepatiesi apsūdzētā cietumsods – kā viņš dzīvo pēc iznākšanas brīvībā?

Lai uzzinātu, kā viņa rīkojās tālāk un kā tika pieķerta, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Atjaunotie Zvaigžņu kari sākas te: https://goo.gl/mtBZa7</cite>

    Starpzvaigžņu ceļojumi, briesmas, kuras uzglūn tumšākajos galaktikas nostūros. Drosmīgie cīnītāji pret Tumsas spēkiem un Svešie. Pierādi savu personību uzveicot pārbaudījumus Galaktikas aizraujošākajos izaicinājumos!

  • <cite class="fn">Reģistrējies savai Laimīgajai Biļetei šeit: https://goo.gl/PDu5sw</cite>

    Jums jau apnicis uz visu ekonomēt? Ir apnicis vienmēr atteikt sevi palutināt ar kaut ko? Paplašiniet sava maciņa apvāršņus! Gan domas, gan vārdi materializējas. Visums dodas jums palīgā, jo turpmāk nauda straujiem tempiem ieplūdīs jūsu maciņā. Varēsiet palutināt savu bērnu ar jaunu rotaļlietu, vīru ar jaunu kaklasaiti, bet pati doties uz salonu iegūt sen kāroto frizūru. Šī metode tiešām strādā! Nosūtiet savas domas Visumam!
    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment