Šī sieviete no super-neveselīgas kļuva par super-seksīgu fitnesa modeli! (+FOTO)

26 gadus vecā zviedriete, fitnesa modele Asa Ingliša agrāk bija ļoti neveselīga. Viņa aizrāvās ar neveselīgu ēdienu un alkoholu, pirms nolēma veikt pārmaiņas. 

“Galu galā es svēru apmēram 70 kilogramus un biju ļoti neveselīga. Mana dzīve kopumā bija neveselīga,” stāsta Asa. “Es pārstāju lietot alkoholu un sāku pati gatavot savu ēdienu, tāpēc vienmēr biju droša, ka ēdu veselīgi. Šobrīd es strādāju ar savu vislielāko kaislību, un tā ir fitness. Man ir iespēja iedvesmot un palīdzēt citiem kļūt par sevis labākajām versijām. Un, pateicoties šim darbam, es varu apceļot pasauli, esmu daudz augusi no savas pieredzes.

Mana vecmāmiņa reiz teica “tu esi pamatīgi pieņēmusies svarā”, un, kad vecmāmiņa, kura vienmēr vēlas tev iebarot pēc iespējas vairāk ēdiena, uzskata, ka tu esi apvēlusies – tas ir sāpīgi.”

Tomēr vecmāmiņas skarbie vārdi, acīmredzot, palīdzēja, jo šobrīd Ingliša ir laimīga un veselīga, kā arī lepni izrāda fotogrāfijas ar savu jauno, pievilcīgo ķermeni. Viņa publicējusi arī vairākus “pirms” un “pēc” attēlus, lai mēs varētu novērtēt progresu, ko devis smagais darbs un izturība!

Lasi vēl: Draugs sauca viņu par neglītu, resnu atkritumu. Viņa atriebās, kļūstot neprātīgi skaista. Apskati FOTO!

Lai apskatītu attēlus, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment