Šī sieviete nopelnījusi vairāk nekā miljonu no saviem “cukura tētukiem”: mazās meitas plāno darīt tāpat

Džuliāna saka: “Cukura meitene ir sieviete, kura satiekas ar vecākiem, bagātiem vīriešiem, kuri viņu lutina. Kad būšu vecāka, es gribētu vīrieti, kurš visu apmaksā, tad man nebūtu par neko jāuztraucas, tā taču īsti džentlmeņi rīkojas.

Mammas “cukura tētuks” dāvina viņai daudz dāvanu, un, kad viņa saņem naudu, viņa ar mums dodas brīvdienās, kā arī pērk mums skaistas kleitas – es esmu laimīga, ja viņa ir laimīga.

Viņš viņu ved ceļojumos ar kuģiem un izpalīdz ar naudu – mamma apsolīja, ka nākamreiz arī mēs varēsim braukt ar kuģi. Es ceru, ka mamma apprecēs Ziemassvētku vecīti.”

Lai arī Nina speciāli neiedrošinās meitas kļūt par “cukura meitenēm”, viņa apgalvo, ka sniegs viņam vērtīgus padomus, ja šādu ceļu meitenes tomēr izvēlēsies.

Nina skaidro: “Šāds dzīvesveids ir man nodrošinājis tik daudz iespēju. Esmu apceļojusi visu pasauli un nopelnījusi daudz naudas, satiekot patiesus džentlmeņus.

Visdārgākā dāvana, kādu esmu saņēmusi, ir 200 000 ASV dolāru vērts Maserati Quattro, kā arī mājā, kurā dzīvoju, viss ir apmaksāts – bērni ir sajūsmā, it īpaši par baseinu.

Palūkojoties uz savu dzīvesveidu, es varu teikt, ka esmu nopelnījusi vairāk par miljonu.”

Nina, būdama jaunāka, nolēma gulties zem skalpeļa, lai līdzinātos izteikti formīgajai multfilmu varonei Jessica Rabbit.

“Man tika veiktas kosmētiskas operācijas izskata uzlabošanai aptuveni 100 000 ASV dolāru vērtībā, protams, ka es par tām nemaksāju.

Deguna plastisko operāciju man veica trīs reizes, krūšu palielināšanu četras reizes, kā arī man regulāri veic ķermeņa skulpturēšanu un mikrodermabraziju. Šādas procedūras izmaksā ļoti dārgi, tādēļ meitenēm nepieciešams finansiāls atbalsts to veikšanai. Manas krūtis tagad ir milzīgas, katra no tām sver trīsarpus kilogramus, bet mans bagātais papucītis ir par tām sajūsmā, un es arī – es vēlos pārliecināties, ka viņš ir apmierināts un nekādā ziņa nevēlos viņam sagādāt vilšanos.”

Lasi vēl: Nežēlīgs pāris iesloga garīgi slimu sievieti uz 8 gadiem istabā, kur darīja ar viņu ŠO

Pēc pirmās operācijas veikšanas kāda draudzene ieteica Ninai atrast bagātu papucīti – uzreiz pēc piedāvājuma ievietošanas viņa saņēma kaudzi piedāvājumu.

“Man galvenokārt ir attiecības ar starptautiskiem biznesmeņiem, es konkrētā laika posmā satiekos tikai ar vienu cilvēku.

Šiem vīriešiem patīk manis labad tērēt savu naudu un apdāvināt mani ar dārgām dāvanām – mans esošais cukura papucītis mēnesī piešķir man 10 000 ASV dolārus un Ziemassvētkos mēs kopā devāmies uz Karību salām. Es sniedzu viņam to, kas vajadzīgs.”

Par spīti attiecību seksuālajam raksturam, Nina uzstāj, ka bagātajiem papucīšiem viņa ir kas vairāk par prostitūtu.

Viņa piemetina: “Man nav obligāti jānodarbojas ar seksu, mans “cukura papiņš” iesaistās seksuālās aktivitātēs ar mani, tomēr pirms viņš to darīja, šis vīrietis mana izskatā ieguldīja teju 30 000 ASV dolāru.

Bagātie papucīši investē sievietēs, kurām ir potenciāls kļūt par vērtību viņu dzīvē, prostitūtas nav nekāda vērtība. Lai arī šāda iztikas pelnīšana citiem šķiet vienkārša, patiesība tā var būt psiholoģisku stresu izraisoša. Man smagi jāstrādā un jāziedo savas personiskās vajadzības, ja “cukura papucītis” ko sagaida, man tas viņam ir jāsniedz.

Es pielāgojos viņa dzīvesveidam – ja šis vīrietis ceļo, tad man nereti nākas pieskatīt viņa īpašumu un pārliecināties, ka darbā tiek pieņemts atbilstošs personāls – es esmu viņa personīgā asistente.”‘

Pirms Nina uzsāka šādu dzīvesveidu, viņa strādāja vairākos pusslodzes darbos, lai savilktu galus kopā. Sakumā viņa šo nodarbi uzskatīja par papildus ienākumu avotu, bet vēlāk secināja, ka var ar to visai labi nopelnīt.

Kad Nina bērniem pastāstīja par savu darbu, viņi bija priecīgi, ka mammu redzēs daudz biežāk.

Viņa ir pārliecināta, ka ir sasniegusi to, ko vēlas, tādēļ, ka zinājusi, kas vajadzīgs vecākiem, bagātiem vīriešiem. Nina cer, ka kādu dienu viņa beidzot varēs izmantot savu ekonomikas jomā iegūto diplomu, lai apmācītu citas sievietes, kā kļūt par bagātā papucīša ideālo draudzeni.

“Es vēlos atvērt “cukura meiteņu” akadēmiju, kurā jaunas sievietes tiktu profesionāli apmācītas, un viņu zināšanas paceltos daudz augstākā līmenī,” sieviete skaidro.

Viņa atzīst, ka tagad dzīvē ir sasniegusi to posmu, kurā jūtas pilnīgi laimīga un apmierināta ar to, ko dara un kā dzīvo.

Tāpat Nina piemetina, ka citiem cilvēkiem nevajadzētu pēc izskata vērtēt sievietes, kuras atgādina seksa dievietes.

Avots: barcoft.tv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment