Lai salātus apsmērētu, iepriekš sajauc ķiplokus, majonēzi un nedaudz maltu melno piparu. Katru kārtu apsmērē (vai pēc saviem ieskatiem).
Šie ir slāņaini salāti. Saliek tos bīdāmā formā vai uz liela šķīvja slānis pa slānim šādā secībā:
1. rīvētu kausētu sieru.
2. olas, sarīvētas uz vidējas rīves.
3. Šķēlēs sagriezta cepta fileja.
4. Vārītas rīvētas bietes.
Gatavos salātus ievieto ledusskapī. Vismaz uz 1 stundu.
Tie lieliski izskatās uz svētku galda un ir patiešām garšīgi. Iedomājieties, kāda pikanta vistas gaļa tajā un siers ar spilgti kūpinātu garšu.
Un par bietēm neko nevar teikt – tās ir gardas!
Pagatavošanai jums būs nepieciešams:
Bietes – 3 gab.
Kūpināts (kausēts) siers – 250 g.
Vārītas olas – 5 gab.
Vistas fileja – 300 g.
Garšvielas vistas gaļai.
Majonēze – 200 g. (pēc garšas)
Ķiploki – 3 daiviņas
Sāls, pipari – pievieno pēc garšas.
Labu apetīti!
Saglabājiet recepti savos sociālajos tīklos, lai to nepazaudētu.
Tevi noteikti interesēs
- Viss pārējais ir tāds štrunts! Leģendārā latviešu dziedātāja Laima Vaikule atklāti par to, kāda ir bijusi viņas dzīves lielākā kļūdaby Laura Blūma
- Meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar ziņām: rekordsiltas janvāra pēdējās dienas, tikpat silts februāris, ziema var iestāsies martā…by Laura Blūma
- Džinsu bikses, ko stilisti “nopēla”, atgriežas modē 2025.gadā: bet ir kāds āķis!by Laura Blūma