Lai salātus apsmērētu, iepriekš sajauc ķiplokus, majonēzi un nedaudz maltu melno piparu. Katru kārtu apsmērē (vai pēc saviem ieskatiem).
Šie ir slāņaini salāti. Saliek tos bīdāmā formā vai uz liela šķīvja slānis pa slānim šādā secībā:
1. rīvētu kausētu sieru.
2. olas, sarīvētas uz vidējas rīves.
3. Šķēlēs sagriezta cepta fileja.
4. Vārītas rīvētas bietes.
Gatavos salātus ievieto ledusskapī. Vismaz uz 1 stundu.
Tie lieliski izskatās uz svētku galda un ir patiešām garšīgi. Iedomājieties, kāda pikanta vistas gaļa tajā un siers ar spilgti kūpinātu garšu. Un par bietēm neko nevar teikt – tās ir gardas!
Pagatavošanai jums būs nepieciešams:
Bietes – 3 gab.
Kūpināts (kausēts) siers – 250 g.
Vārītas olas – 5 gab.
Vistas fileja – 300 g.
Garšvielas vistas gaļai.
Majonēze – 200 g. (pēc garšas)
Ķiploki – 3 daiviņas
Sāls, pipari – pievieno pēc garšas.
Zvaigznes jums pateiks, kāds ir jūsu ceļš uz bagātību atbilstoši jūsu zvaigžņu zīmei
Labu apetīti!
Saglabājiet recepti savos sociālajos tīklos, lai to nepazaudētu.
Tevi noteikti interesēs
- Apstājās sveša automašīna, un kāds izmeta melnu atkritumu maisu: pēkšņi maiss sāka kustētiesby Rinalds Bergmanis
- Vasara būs ar kavēšanos: sinoptiķi paziņojuši, kam gatavoties no 1. jūnijaby Sandra Ločmele
- Kāda barošana vajadzīga ķiršu kokam vasaras sākumā – klausieties pieredzējušos stādu audzētājusby Anete Vītola