Sieva pieķēra vīru nodarbojamies ar seksu trijatā; Atriebība bija šausmīga

jhuigyg

Kad 42 gadus vecā Kristāla Lea Gambino no Ziemeļkarolīnas, ASV, negaidīti pārradās mājās, viņa ieraudzīja skatu, kas pilnīgi šokētu jebkuru sievieti – viņas vīrs nodarbojās ar seksu trijatā kopā ar vēl vienu vīrieti un citu sievieti. 

Būdama sadusmota ārpus saprāta robežām, Kristāla nolēma izdarīt visbriesmīgāko iespējamo lietu – nogalināt visus trīs.

Lūk,viens no upuriem:

dd

Tas, kas notika tālāk, ir īsts šausmu stāsts:

Lai uzzinātu visu stāstu un redzētu, kā pirms nāves izskatījās upuri, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ziemassvētku veiksme jau gaida. Vai Tu aiziesi to satikt jau šodien? http://ej.uz/8sdn</cite>

    Vislabākais veids stresa samazināšanai ir iegūt drošības sajūtu. Jo kas tad ir stress? Vai tad ne satraukums? Satraukums par esošo situāciju, satraukums par nākotni – vai izdosies ieplānotais, vai sev un tuvajiem neatgadīsies kas slikts. Vai varēšu sevi un tuviniekus pasargāt, ja parādīsies briesmas.
    Brīvu finansu līdzekļu pieejamība ļoti daudzus no stresa izraisītājiem novērš jau saknē. Bankas to sauc par drošības spilvenu. Vai tev tāds ir? Vai tas ir pietiekoši liels? Cilvēkam vienmēr par maz, bet tā godīgi, nemelojot sev – vai ir pietiekošs? Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes. Nāc caur šo manu saiti un saņem vienu biļeti bez maksas.
    Starp citu – šobrīd ir spēkā īpašais Ziemassvētku piedāvājums biļešu pirkumam (par iegādes kārtību jautājiet brokera klientu apkalpotājam) – vairāki varianti uz 52 izlozēm pēc kārtas trīspadsmit nedēļu garumā. Biļešu pakete, ar kuru “garām aizšaut” nav iespējams. Līdzīgi kā – neapmācīts cilvēks mazticami trāpīs mērķī ar snaipera šauteni, kurai ir tikai viena lode, viens šāviens. Bet izšaujot vienu šāvienu mērķa
    virzienā ar lielgabalu, vismaz viena no šķembām trāpīs pietiekoši tuvu “ābolītim”. Vai arī – mēs taču arī mušas nesitam ar zīmuļa resnuma koka zariņu vai pātagu, bet ņemam pletni. Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt Mersedesā kā trolejbusā.

Leave a Comment