Sieviete atklāti par to, kā ir dzīvot ar 3 vīriešiem. Stāsts ir ar neplānotām beigām!

“Un tā, es dzīvoju kopā ar trīs vīriešiem, un es esmu gatava izstāstīt, kā tas notiek” – drosmīga sieviete atklāti par pašu svarīgāko viņas dzīvē.

Teikšu uzreiz, tas ir grūti. Un jā, es saprotu, ka tas nav uz visiem laikiem, agri vai vēlu es plānoju palikt ar vienu no viņiem zem kopēja jumta. Bet teikšu godīgi, es mīlu viņus visus. (Vārdi ir izdomāti, sakritības ir nejaušas).

Sadzīve: es taču esmu sieviete, mazgāšana, gatavošana, tīrīšana ir manā ziņā

Nauda:  es tagad nestrādāju, tāpēc neko īsti nepērku. Kopumā lielie pirkumi ir plānoti un ir kopīgi.

Attiecības kopumā: šeit laikam vajag uzrakstīt par katru no tām.

  • Visuzticamākās attiecības man ir ar Pēteri. Tieši ar viņu mēs vakaros pļāpājam, ja vien viņš nespēlē tankus. Mēs esam kopā visilgāk. Sekss ir regulārs, kaut arī ne bieži, toties mēs lieliski zinām, kā otram sagādāt baudu. Un tieši viņš palīdz manam tēvam ar žogu vasarnīcā.
  • Tagad Jānis. Viņš ir jautrs puisis, arī visu laiku spēlē spēles. Mani sauc pa naktīm ne biežāk kā 1 – 2 reizes nedēļā. Labsirdīgs, mīļš, ar viņu man vienmēr ir viegli un jautri.
  • Un, visbeidzot, Valters. Viņš ir visjaunākais un nepieredzējušākais, bet tajā visā ir savs šarms. Tā sanāk, ka mēs gandrīz visas naktis pavadām kopā. Godīgi sakot, viņš nezina, kā man naktīs izdarīt ko labu…Bet es viņu tomēr ļoti mīlu, kamēr neņemu to vērā.

Rezumē: pārbjusies, bet visā visumā man patīk

P.S. Pēterim ir 31, Jānim 4, Valteram ir pusgadiņš un pa naktīm viņš daudz raud.

Lasi vēl: Dāma, atklāti par meitenes un sievietes galveno atšķirību: “Es pārstāju gaidīt un uztraukties par pilieniem okeānā”

Avots: all-4-woman.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment