Viņa sievu pēc notievēšanas nevar atpazīt; kaimiņi uzskata par mīļāko!

Niki-Dunn 2

 

Šādi 40 gadus vecā Nikija izskatījās pirms pārvērtībām. Viņa svēra vairāk nekā 100 kilogramus. Pie šāda svara Nkija nonāca, jo bija jāaprūpē viņas slimais tēvs. Nikijas tēvam bija ēšanas traucējumi, un viņš zaudēja apetīti. Lai tēvs kaut ko ēstu, Nikija sāka pirkt dažādus saldumus un kūkas, kuras viņš labprāt ēda, bet, protams, ka viņai bija jāēd kopā ar tēvu, tā kamēr tēvs bija dzīvs un Nikijas aprūpē, viņa pieņēmās svarā par vairākiem kilogramiem.

 

Kādu dienu kāds autovadītājs Nikiju nosauca par resnu govi. Kopš tās dienas Nikija jutās neērti un apkaunota. Viņa jutās milzīga salīdzinājumā ar citiem cilvēkiem uz ielas, centās savu augumu dažādi noslēpt. Iepirkšanas bija kā briesmīgs murgs. Nikija nejutās ērti savā ādā. Viņa zināja, ka kāda viņas paziņa bija zaudējusi daudz liekā svara pēc dietologa apmeklējuma, tāpēc viņa ari nolēma doties pie šī ārsta.

Pirms konsultācijas viņa bija satraukta, bet tas, ko viņai paziņoja speciālists viņu satrieca. Pēc visām pārbaudēm un aprēķiniem Nikijas 40 gadus vecais ķermenis atbilda 62 gadus veca cilvēkam.  Viņa nekavējoties nolēma uzsākt diētu un apmeklēt sporta zāli. Sākotnēji Nikijai grūtības sagādāja pat iesildīšanās pirms 45 minūšu ilgās nodarbības, taču ar laiku kļuva vieglāk. Nikija 10 mēnešu laikā zaudēja 45 kilogramus.

Super-slimmer-Niki-Dunn

 

Šādi Nikija izskatās pēc 10 mēnešu darba. Iespaidīgi! 

Cilvēki, kas par to zināja, sāka izteikt man atzinību un komplimentus, ka es izskatoties daudz jaunāka. Es pati arī pamanīju, ka mana sejas āda kļūst veselīgāka. Pats negaidītākais bija tas, ka es tiešām izbaudīju visu procesu, un mans vīrs smejoties teica, ka es beidzot izmantojot virtuvi. Es beidzot sāku izbaudīt iepirkšanos, jo beidzot mani apmierināja mana figūra.

Dodoties uz kādu pasākumu, Nikija ievēroja, ka cilvēki dīvaini skatās uz viņu un viņas vīru, un viņa nespēja saprast kāpēc tā. Viņas vīra krustmāte, kuru viņi ilgu laiku nebija redzējuši, dīvaini skatījās uz viņiem, kad viņa pienāca sasveicināties, Nikija joprojām nesaprata, kāpēc tāds skatiens, un tad viņa saprata. Brenda vienkārši neatpazina viņu. Pēc tam paskaidrojot visu, Nikija ar vīru par to smējās. Viņa stāsta, ka šī nav pirmā reize, kad kopš svara zaudēšanas viņu neatpazīst. Ejot pa ielu garām paziņam un sasveicinoties, cilvēki apjūkot un skatoties viņā ar neizpratni, jo pārmaiņās ir pārāk krasas, un grūti aptvert, ka tā ir tā pati Nikija.

Niki-Dunn (1)

Tagad Nikijas ķermenis atbilst 30 gadus vecam cilvēkam, viņa pati ir ļoti pārsteigta par šo rezultātu. Pēc šīm pārmaiņām viņa ir kļuvusi daudz laimīgāka un enerģiskāka.

Kāds lielisks piemērs. Ja arī tev ir līdzīga problēma, tad lūk pierādījums, ka ja ļoti vēlies, ko mainīt sava izskatā un dzīves stilā, tad tas ir iespējams, vajag tikai saņemties un darīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment