Sieviete pamostas pēc tam, kad 30 minūtes bija “m.i.r.u.s.i” un uzskribelē stindzinošu ziņu

Piezīmē, kuru bija grūti izlasīt, viņa ierakstīja vārdus: “Tās ir īstas.”

Pēc tam viņai jautāja, kas ir īsts, un viņa pamāja augšup pret debesīm.

Sarunā ar Christian Broadcast Network Braiens atceras: ”Mēs sapratām, ka viņa uzrakstīja T-Ā-S I-R Ī-S-T-A-S. “Kas ir īstas”, es vaicāju “Sāpes? Slimnīca?”

“Viņa lēnām noliedzoši māja ar galvu. Acis bija aizvērtas. Viņa smagi elpoja. Viņa to visu izdzīvoja. Un tad mana meita vaicāja: “Debesis?”. Un viņa pamāj ar galvu, jā.”

Hinesa arī piebilst: “Es tikai gribēju pastāstīt, ka redzēju Jēzu aci pret aci un par neticamo mieru, ko es tur piedzīvoju, redzot Jēzu stāvam ar plaši atplestām rokām.”

“Un tieši aiz Jēzus bija tāds neticams mirdzums. Tā bija visspilgtākā un skaistākā dzeltenā krāsa.”

Viņa tika izrakstīta no slimnīcas tikai četras dienas pēc sirdslēkmes.

Hinesa necieta no nekādiem ilgstošiem smadzeņu bojājumiem. Viņas vienīgie ievainojumi bija kardiopulmonālās reanimācijas rezultātā ieplīsis krūšu kauls un riba.

Tagad Tīna Hinesa ir labā formā un veselīga, un viņai nav blakusparādību no viņas gandrīz nāves pieredzes.

Viņa stāsta Christian Broadcast Network: ”Dievs manā dzīvē ir īsts. Jēzus ir īsts. Debesis ir īstas. Es zinu, ka Dievs var izmantot katru situāciju, lai padarītu mūs par tādiem, kādi esam Kristū.”

Lai gan dažiem šķiet, ka viņas stāstam ir grūti noticēt, Hinesas pieredze atgādina kaut ko, ko pētnieki atklāja Mičiganas Universitātē 2013. gadā.

Uz žurkām veiktā pētījuma rezultāti atklāja, ka smadzeņu aktivitātes pieaugums tieši pirms nāves ir lielāks nekā esot nomodā, apzinātā stāvoklī.

Lasi arī: “Pietika tikai ar zobu pastu zirnīša lielumā”: skudras un laputis tika padzītas bez ķīmijas palīdzības

Pētījuma vadītājs Dr Džimo Bordžigins sacīja: “Daudzi cilvēki domāja, ka smadzenes pēc klīniskās nāves bija neaktīvas vai hipoaktīvas, ar mazāku aktivitāti nekā nomoda stāvoklī, bet mēs parādām, ka tas tā noteikti nav. Ja kas, tās ir daudz aktīvākas miršanas procesā nekā pat nomoda stāvoklī.”

Mēdz teikt, ka cilvēki, kas ir tuvu nāvei, pārdzīvo spēcīgus pārdzīvojumus, piemēram, izdzīvo nepārvaramu miera un rāmuma sajūtu.

Tas varētu būt tieši tas, ko aprakstīja Tīna Hinesa.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment