Sieviete parāda strijas uz vēdera pēc 4 grūtniecībām (FOTO). Interneta lietotāji sievieti nokritizēja ne pa jokam.

Daļa interenta lietotāju mudināja sievietei nesatraukties par rētām, norādot uz to, ka viņa ir drosmīga un skaista sieviete. Taču bija arī tādi cilvēki, kas atļāvās atklāti izrādīt savu nepatiku pret sievietes rētām, sakot, ka tās esot pretīgas, bet pati Dorina esot “krople, kas pati vien vainīga, ka viņai esot tik daudz bērnu.”

Šādi vārdi Dorinu ne pa jokam aizskāra, tādēļ viņa steidzās atbildēt visiem saviem nelabvēļiem.

“Ļoti daudzi vīrieši saka, ka esmu kļuvusi kroplīga – mani tas ļoti sāpina. Viņi saka, ka es pati esmu vainīga pie tā, ka man ir tik daudz bērnu. Jūs vispār cienāt sievietes šajā pasaulē? Un savu sievu? Varbūt jūs arī savu māti necienāt? Tātad arī sievieti, kas vēlas bērniņu, jūs necienāt?”

Šī atbilde vien saņēma vairāk nekā 2000 “patīk”, bet daudzas sievietes atbalstīja Dorinu par viņas drosmi un patiesumu. Ņemsim par piemēru vienu no šādām atbildēm. “Jūs esat lieliska. Šie pretīgie cilvēki prot tikai un vienīgi kritizēt. Tā vien šķiet, ka viņi ir ļoti nelaimīgi. Nepievērsiet viņiem uzmanību. Jūs esat laimīga un mīloša četru bērniņu mamma.”

Dorina Činga saprot, ka viņas ķermenis vairs nekad nebūs tāds, kāds tas bija agrāk. Taču viņa solās būt tik mīloša pret sevi, cik vien spēs. Viņa plāno arī turpmāk staigāt peldkostīmā, protams, ne pludmalē, bet gan mājās.

Lasi vēl: Sirdi sažņaudzošs fotoprojekts attēlo mātes pārdzīvojumus pēc miruša bērniņa dzemdībām (FOTO)

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment