Sievietes Latvijā joprojām turpina nēsāt šīs lietas, kas ārzemēs jau sen izmestas

Katrai sievietei garderobē ir nepieciešama stingrs pamats – “bāze”, taču daudzas no viņām to ilgstoši nemaina, uzskatot, ka pamata apģērbi vienmēr būs aktuāli.

Lai gan šajā uzskatā ir zināma taisnība, arī bāzes apģērbu stils un modelis laika gaitā mainās, tāpēc tie var kļūt novecojuši.

Problēma rodas, kad šie apģērbi nolietojas, bet daudzas sievietes turpina iegādāties tieši tādus pašus. Mēs vēlamies dalīties ar padomiem par to, kurus apģērbus vairs nevajadzētu valkāt un kādus labāk iegādāties to vietā.

Lasi arī: Pa 1 tējkarotei uz 100 ml ūdens un gāzes plīts tīra līdz spīdumam tikai 1 minūtē… tautas līdzeklis, kas 9 reizes labāks par veikala ķīmiju

Likras zeķubikses

Katra sieviete pazīst caurspīdīgas zeķubikses, kas mirdz spožāk nekā vītne Ziemassvētku eglītē. Likra tikai sabojā pieguļošas zeķubikses un ļoti izceļas fotogrāfijās.

Turklāt šāds mirdzums padara vizuāli resnāku un izskatās lēts. Tāpēc veikalā izvēlieties zeķubikses, kas ir bez likras. Svarīgi ir tikai tas, lai zuķubikšu tonis saplūst ar jūsu ādas krāsu…

Kāpēc patiesībā kaķis ierodas svešā mājā un ko nozīmē klaiņojoša dzīvnieka kažokādas krāsa

 

Cieši pieguļoša balta blūze

Katras sievietes garderobē jābūt baltai blūzei. Bet īsas baltas blūzes, un vēl ar iešuvumiem, sen vairs nav mode.

Jūs varat izskatīties eleganti un sievišķīgi, neietinot savu figūru audumā, caur kuru ir redzams veļa. Šodien aktuāli ir krekli ar brīvāku piegriezumu bez iešuvumiem, kas izskatās viegli un dabiski.

220.lv steidz izplatīt ļoti būtisku informāciju tiem, kuri ir iepirkušies vai tikai iepirksies šajā veikalā!

 

 

 

Pieguļoša ādas jaka

Ādas jakas jau ir kļuvušas par klasiku, kas nekad nepamet modes Olimpu. Laika gaitā mainās tikai stili. Ja agrāk bija modē valkāt pieguļošas īsās ādas jakas, tad šodien ir gluži pretējais.

Ādas jakai jābūt brīvai, lai zem tās varētu ietilpt raupja jaka. Šī jaka būs ērtāka, siltāka un, turklāt, tagad ir aktualitāte.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment