Sievietes visā pasaulē ir apsēstas ar ŠO erotisko masāžu! Sniedz viņai to, ko viņa klusībā vēlas!

 

Radi patīkamu atmosfēru un pielūko, lai vietā, kur tiks veikta šī masāža, būtu pieejami 2-3 spilveni (viens, kuru palikt zem sievietes galvas, otrs, kuru palikt zem sievietes gurniem un trešais, kur pašam apsēsties).

Pirms šīs masāžas nelietojiet alkoholu vai citas apreibinošas vielas, tā kā tās var mazināt sajūtas un ietekmēt maņas.

Aicini savu sievieti apgulties uz muguras saliecot un atverot kājas, un zem viņas galvas un gurniem paliec pa vienam spilvenam. Pats iekārtojies, apsēžoties uz spilvena ar sakrustotām kājām, tieši pretī viņas atvētajām kājām. Skatieties viens otram acīs un elpojiet sinhroni, kamēr tu sniedz visam viņas ķermenim maigus glāstus, kas to sagatavos masāžai.

Kad jūti, ka sievietes ķermenis ir kļuvis jūtīgs un sieviete vēlas pievērt vai jau ir aizvērusi acis, sāc sniegt stingrus, bet tai pat laikā maigus glāstus viņas kaunuma kaulam un augštilbiem – sniedz šīm ķermeņa daļām vismaz 9 glāstu kopumu. Pielūko, lai tavas rokas nav sausas, kad pieskaries viņas vulvai vai jebkurai ķermeņa daļai, kas atrodas pavisam tuvu viņas vulvai. Vislabāk šim gadījumam izmantot lubrikantu, kas paredzēts arī masāžai.

Tagad vari pievērsties viņas vulvai. Sniedz viņas kaunuma lūpām vismaz 9 glāstus, lai lubricētu visu šo ķermeņa zonu. Tālāk, ar īkšķi un rādītājpirkstu saņem viņas kaunuma lūpas un maigi kairini tās vienu pret otru – nesteidzīgi un maigi. Nevadies pēc laika, bet gan pēc partneres sajūtām – ja redzi, ka viņa izbauda procesu, tad turpini, bet, ja redzi, ka bauda sāk apslāpēties, tad ķeries klāt nākamajiem glāstiem.

Sāc kairināt klitoru un tā apkārtni. Ar īkšķi, veic apļveida kustības klitoram un tā apkārtnei. Intensitāti vari “pieregulēt” attiecībā pret partneres izjūtām un vēlmēm. Ja viņas klitors ir pārāk jūtīgs tiešiem pieskārieniem, tad ar īkšķi un rādītājpirkstu apņem klitora sānu daļas un virzi pirkstus uz augšu un uz leju. Atkal, turpini glāstus, līdz brīdim, kad jūti baudu apslāpējamies.

Vāršot plaukstu uz augšu, ievadi pirkstu vai divus viņas vagīnā. Koncentrējies uz priekšējās sieniņas stimulēšanu, taču, ja tavi pirksti ir gana gari, sniedz apļveida glāstus arī dzemdes kakliņam. Vēro sievietes reakciju un vajadzības gadījumā, palielini glāstu intensitāti. Klausies, ko saka tava partnere.

Sieviete šīs mašāžas laikā var sasniegt orgasmu jebkurā brīdī, taču nepārtrauc masšāžu pusceļā – turpini sniegt glāstus, bet, ja nepieciešams, tad maigākus un lēnākus. Jebkura sieviete ir spējīga uz atkārtotiem orgasmiem, lai gan šī nav primārā Yoni masāžas jēga. Ļauj sievietei izpaust emocijas, lai kādas tās būtu.

Kad jūti, ka viņa ir sasniegusi pilnvērtīgu masāžas pieredzi, nesteidzīgi, paralēli ar otru roku sniedzot viņas ķermenim glāstus, izņem pirkstus no viņas vagīnas un ļauj viņai turpat pagulēt – ja nepieciešams, turpiniet sinhroni elpot, taču sarunām tajā brīdī nav vietas.

Lasi vēl: Lūk kāda nozīme ir “izmēram” pēc sieviešu domām; Speciālistu viedoklis un padomi

Avots: ppcorn.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment