Sievieti no nāves izglābj viņas silikona krūšu implanti

Parasti visas sievietes tiek biedētas ar iespējamām blakusparādībām un citiem negatīajiem aspektiem, ka esam nolēmuši silikona implantu aizstāvībai pateikt arī ko labu! Tie var glābt dzīvību!

Mūsdienās sievietes var veidot savu izskatu tādu kā vēlas, pateicoties plastiskās ķirurģijas attīstībai. Ja sieviete izjūt kompleksus nelielā krūšu izmēra dēļ, tad ikviena plastiskās ķirurģijas klīnika piedāvā krūšu palielināšanas operācijas izmantojot dažāda materiāla un “pildījuma” krūšu implantus. Visbiežāk tiek izmantoti tieši silikona implanti.

Elena Marinova, 40 DD izmēra krūšu īapšniece no Bulgārijas, iekļuva frontālā ceļu satiksmes negadījumā, kur tika cauri ven ar uzsprāgušiem silikona krūšu implantiem. Elenas automašīnai nebija uzstādīti gaisa spilveni. Sadursmes brīdī, trieciens bija tik spēcīgs, ka, atsitoties ar krūtīm pa priekšu, viņai uzsprāga abi silikona krūšu implanti. Kā ārsti vēlāk paskaidroja – ja trieciens tiktu Elenas krūškurvim, tad viņa visdrīzāk būtu devusies jau tai saulē. Šajā gadījumā viņas krūtis nostrādāja kā gaisa spilvens – ar vienīgo izņēmumu, ka gaisa spilvens nesaplok trieciena brīdī!

Lasi vēl: Kā izskatās sieviešu krūtis pēc silikona implantu izņemšanas? Ieskaties un uzzini!

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment