Šī apģērba dēļ sievieti izraidīja no sporta kluba. Vīrieši sūdzējās par to, ka tiek novērsta viņu uzmanība (+VIDEO)

Tieši tad, kad šī kanādiete domāja, ka beidzot atradusi sev lieliski piemērotu sporta klubu, viņu bez ceremonijām izraidīja no tā, tādēļ, ka viņai mugurā bija pārlieku atkailinošs krekliņš. 

Lai uzzinātu, ko par šo atgadījumu domā sociālo tīkli lietotāji Dženna šajā sakarībā izveidoja publisku diskusiju. Vairāki tūkstoši cilvēku pauda atsaucību un piedāvāja savu atbalstu. Dženna raksta: “Sporta kluba darbinieces mani informēja par to, ka mans sporta krekliņš ir nepiemērots treniņiem sporta zālē, viņas teica, ka kā darbiniekiem, tā arī citiem klientiem mans izskats šķiet pārlieku vulgārs.

Dženna liktenīgajā sporta kluba apmeklējuma reizē bija uzvilkusi melnus garos sporta legingus un melnu kreklu bez piedurknēm. Blondā sporta zāles apmeklētāja veica vingrinājumus kopā ar savu vīru, kad divas, iespējams skaudības pārņemtas, darbinieces piegāja Džennai klāt un sāka sūdzēties, ka viņas izskats liek citiem justies neērti.

Lasi vēl: Tev ir draugs, kurš publicē ‘selfijus’ no trenažieru zāles? Uzmanies, viņam ir nopietnas problēmas!

Patiesībā jau sporta kluba administrāciju nesatrauca pats sporta krekliņš, kas apmeklētājai bija mugurā, bet gan tas, kas bija zem tā, precīzāk sakot, satraukuma pamatā bija viņas krūšu izmērs.

Dženna Večio būdama neapmierināta ar notikušo publicēja savas pārdomas sociālajā portālā Facebook, paskaidrojot to, kādēļ tika izraidīta no “Movati Althletic” sporta kluba. “Vai ir godīgi, ka sieviete ar lielām krūtīm tiek izdzīta no sporta zāles sava auguma aprišu dēļ? Es sākšu ar to, ka mans sporta krekliņš neatšķiras no pārējo sieviešu vilktajiem, vienīgā atšķirība ir tāda, ka manas krūtis proporcionāli pret augumu ir lielākas kā citām.”

Par spīti visam, Dženna vainojama tikai pie tā, ka ir izskatīga lielu krūšu īpašniece.

Sākumā Dženna bija neizpratnē, viņa ievēroja, ka arī citām sievietēm mugurā bija tādi paši krekliņi, turklāt, tādi bija redzami arī uz sienām uzstādītajos plakātos attēlotajām sievietēm.

Pēcāk viņa saprata, ka pie vainas nebūt nav sporta krekliņš, bet gan viņas lielās krūtis.

Jā, sporta kluba ģērbtuvju durvis rotā zīmīte “Visiem sporta kluba apmeklētājiem jānēsā piedienīgs sporta apģērbs un piemēroti sporta apavi”, bet tu nav minēts, ka aizliegts nēsāt bezroku krekliņus.

Dženna papildina: “Es tur neko nevaru darīt, manas krūtis vienkārši izskatās lielākas smalkā auguma dēļ. Es jutos apkaunota. Man apzināti lika justies neērti. Es jutos degradēta.”

Pēc tam, kad diskriminācija nonāca plašākā sabiedrībā, sporta kluba administrācija nāca klajā ar paziņojumu.

“Lai arī tas nebija apzināti, Večio kundzes apģērbs nemaz nebija tik neuzkrītošs, kā šķiet viņas ievietotajos attēlos un daudzi mūsu kluba apmeklētāji pauda bažas darbiniekiem.

Mēs veicām izmeklēšanu, aptaujājot todien sporta klubā esošos biedrus, lai uzzinātu vai Večio apģērbs viņiem licis justies neērti. Cilvēki atzina, kas tas patiesi viņus uztraucis.

Lasi arī: No 7. augusta gaidāmas “melnās joslas” beigas trim zodiaka zīmēm

Mūsu darbinieki neteica, ka šīs sievietes ģērbšanās stils ir nepiemērots, bet problēma slēpās tajā, ka apģērbs nebija pietiekoši nosedzošs, kad viņa trenējās blakus citiem kluba biedriem. Mēs negrasījāmies aizvainot Večio kundzi, tomēr problēma bija jāatrisina.”

 

Šķir otru lapu, lai redzētu VIDEO kā tieši sieviete izskatījās

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment