Šīm 3 horoskopa zīmēm attiecības 2018. gadā būs saspringtas – gaidāmas pat smagas šķiršanās!

Tas gan nenozīmē, ka visi šo zodiaka zīmju pārstāvji pārtrauk savas attiecības, un ka tas ir kaut kas nemainīgs. Tomēr, ļoti iespējams, ka šo zodiaka zīmju pārstāvjiem šis gads mīlas jomā būs ļoti smags, kad attiecību problēmas kļūs ilgāk un grūtāk risināmas. Tikai stiprākie pāri tiks tam pāri.

VĒRSIS

Esošās attiecības pašreiz var likties lieliskas, tomēr arī jūs piemeklēs problēmas. Svarīgi būs likt stūrgalvību pie malas, un ik pa laikam piekāpties! Attiecības veido divi cilvēki, tāpēc pie tām ir jāstrādā abiem. Parūpējies, ka tu dari visu, lai tās izdotos! Jūsu uzticība un lojalitāte tiks pārbaudīta.

VĒZIS

2018. gads būs emocionāli saspringts, ļoti iespējams, ka daudzas problēmas nespēsi atrisināt pats, un tā vietā, lai kārtīgi izrunātos ar mīļoto cilvēku, tu šo negatīvo enerģiju uzkrausi viņam agresīvā un nomācošā veidā. Parūpējies, ka savas dusmas neizgāz uz nepareizajiem cilvēkiem! Arī tavas otrās pusītes pacietības mērs nav mūžīgs – cieni viņu!

AUNS

Šis gads jums nebūs viegls. Bieži vien gadīsies greizsirdības lēkmes, kas beigu beigās rezultēsies ar strīdiem. Mēģini problēmas risināt prātīgi, nevis apvainoties un nerunāt ar mīļoto cilvēku. Savu personīgo un attiecību problēmu neizrunāšana, kā arī noslēpumu glabāšana vienam no otra, pamazām liks jums attālināties.

Lasi vēl: Vissliktākās Zodiaka zīmju saderības. Šo zīmju kombinācijām kopīgu laimi atrast būs grūti!

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment