Šīm četrām zodiaka zīmēm 2019. gads sola īpaši lielu veiksmi

2019. gads sola pozitīvas pārmaiņas daudziem cilvēkiem, tomēr dažām zodiaka zīmēm zvaigznes sola īpaši pozitīvas pārmaiņas.

Šīs zīmes pamatoti var cerēt, ka jaunais 2019. gads būs pat būtisks pagrieziena punkts viņu dzīvēs – pie nosacījuma, ka tiek izmantotas sniegtās iespējas.

 Lasi arī: “Tu esi kļuvusi neglīta…” – vīrs teica sievai, kad bija nolēmis aiziet. Sieva atbildēja ŠO.

Mežāzis

Mežāzim jaunais gads sola pirmkārt jau pārmaiņas emocionālajā pasaulē – pie tam ļoti pat uz labo pusi. Teju visus gadu Jupiters ir pozicionēts jūs mīlestības telpā, kas nozīmē, ka romantisko jūtu un emociju ziņā jums tiks sniegtas teju nebijušas iespējas. Tas var nozīmēt gan jaunas attiecības, gan arī esošo attiecību pāriešanu jaunā – daudz nopietnākā un interesantākā līmenī. Tāpat pozitīvas pārmaiņas sagaidāmas arī karjeras jomā – kāpsiet pa kāpnēm uz jaunām virsotnēm.

 Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kurām visgrūtāk paciest vientulību

Jaunava

Šis tiešām ir gads, kad jums ir jāieņem centrālā pozīcija jūsu apkārtējā vidē – lai lietas beidzot sāk ne tikai domās, bet arī darbos grozīties ap jums. Gads, kurā jums izdosies daudz kas – lai kam  arī jūs neķertos klāt, liela ir iespējamība, ka tas viss izdosies. Jupiters atrodas jūsu zīmei ideālā stāvoklī teju līdz pat jūsu dzimšanas dienai, kas nozīme – gads būs panākumiem bagāts. Sevišķi profesionālajā jomā. Mīlestības jomā būs kāpumi un kritumi, tomē tieši gada beigās viss aizies “kā smērēts”.

 Lai uzzinātu sīkāk, kuras ir pārējās zīmes , kurām 2019. gads nesīs īpašu veiksmi, škir otru lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment