Sirdi plosoši attēli, kāda ir dzīve Bangladešas “bordeļu pilsētās”

rvrfdfvrdv

Bangladeša ir viena no retajām musulmaņu valstīm visā pasaulē, kurā atļauta prostitūcija. Kandaparas bordelis Tangailas apgabalā ir vecākais un otrais lielākais visā valstī – tas pastāv aptuveni 200 gadus, raksta Washington Post.

Tas 2014. gadā tika izdemolēts, bet ar vietējo nevalstisko organizāciju palīdzību drīz atkal atjaunots. Daudzas no sievietēm tur piedzima, izauga un nezināja, kurp doties, kad tas tika sagrauts.

Bordeļa atbalstītāji uzskata, ka sekss arī ir darbs – kā arī šīs sievietes neko citu nevēlas darīt. Sievietes pašas devās demonstrācijās, lai aizstāvētu savas darbinieku tiesības, 2014. gada beigās Bangladešas Nacionālā sieviešu advokātu asociācija pārliecināja Augstāko tiesu, ka seksa strādnieču izlikšana ir nelegāla. Pēcāk darbinieces ātri atgriezās savās mājās.

Mūsdienās “bordeļu rajonu” ieskauj siena. Šaurajās ielās ir pārtikas stendi, tējas veikali un ielu pārdevēji. Bordelis ir vieta ar saviem noteikumiem, tajos valda varas hierarhija, kas krasi atšķiras no parastās sabiedrības.

Piemēram, bordeļos sievietes ir gan vārgas, gan spēcīgas. Visvārīgākais mirklis ir tad, kad bordelim pievienojas jaunas seksa strādnieces – viņas tiek sauktas par saistībām pakļautajām meitenēm.

Saistībām pakļautās meitenes parasti ir 12 – 14 gadus vecas. Viņas nāk no nabadzīgām ģimenēm un bieži vien ir cilvēktirdzniecības upuri. Viņas nav brīvi cilvēki un viņām nav nekādu tiesību. Saistībām pakļautās meitenes pieder kundzei, viņām jāatmaksā tām parādi, šīm meitenēm aizliegts doties ārā un turēt naudu.

Kad viņas ir samaksājušas visus parādus, parasti tas notiek viena līdz piecu gadu laikā, viņas kļūst par neatkarīgām seksa strādniecēm.

Tad viņas var atteikt klientiem, kā arī turēt pašas savu naudu. Kopš brīža, kad sieviete ir apmaksājusi savus parādus, viņai ļauts atstāt bordeli. Tomēr sievietes ārpus bordeļa robežām bieži vien tiek kauninātas, tādēļ izvēlas palikt un ar nopelnīto naudu turpināt uzturēt ģimenes.

Lasi arī: Mazulis nomira, jo viņam vairāk nekā 9 dienas netika mainīti autiņi; vecākus tagad tiesā par slepkavību

Šķir nākamo lapu un apskati spēcīgos attēlus ar to, kā izskatās bordeļu rajons un tā iekšiene Bangladešā:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mystic</cite>

    Mjā, Sieviešu acīs pilnīgi bezcerīgs skatiens… Bēdīgi… 🙁

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    veelaak briina kur tik daudz pedarastu…te tas viss atjauts pret pashas gribu….

    • <cite class="fn">uyuytt</cite>

      Pederasts un pedofils nav viens un tas pats.
      Pederasts- rupjš apzīmējums gejiem ( kas nodarbojas ar seksu jau normālā vecumā ar abpusēju piekrišanu – vīr+ vīr.)

      Pedofils- pieaudzis cilvēks, kuram interesē bēni. nav svarīgi- mazi puikas vai meitenes. Visus vieno seksuāla iekāre pret bērniem.
      Beidziet taču vienreiz jaukt šos jēdzienus.

  • <cite class="fn">F*</cite>

    uyuytt,
    sāksim ar to, ka pederasts nav tas pats kas gejs. Pederastija ir pedofīlijas paveids, kurā pieaudzis vīrietis nodarbojas ar seksuāla rakstura darbībām ar nepilngadīgu, parasti pusaudža vecuma, zēnu.

  • <cite class="fn">Lelde</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment