Sirma kundze gados sakrāja naudiņu braucienam autobusā. Šoferis, nespējot izturēt situāciju, izkāpa no autobusa

Ņemot vērā, ka autobusā bija ļoti maz pasažieru, es sāku aiz nebūšanas vērot apkārtējos cilvēkus. Mēs apstājāmies pie vienas pieturas, kur iekāpa kundze gados, kas izskatījās aptuveni 80 gadu veca.

 

Viņa ar nelielu piepūli izņēma no kabatas lakatu, kurā glabājās nauda, un sāka to skaitīt ar īpašu rūpību. Beidzot viņa saskaitīja nepieciešamo naudiņu biļetei, sniedza tos šoferim un palūdza viņam nākošajā pieturā laipni apstāties, lai varētu izkāpt.

Kas bija visai savādi, šofers naudu neņēma, un viņa reakcija pārsteidza visus pasažierus. Vēl jo vairāk, viņš izvilka savu maku, palūdza kundzei pagaidīt dažas minūtes, un tad pats izkāpa no autobusa, atstājot visus pārējos neizpratnē.

Toms Bricis brīdina, ka Baltijai tuvojas tropiska viesuļvētra

Viņš ātri ieskrēja tuvējā veikalā un drīz vien atgriezās ar maisu, kas bija piepildīts ar dažādiem produktiem – pienu, krējumu, maizi un gaļu, atstājot pasažierus ar interesi par viņa iepirkumiem.

Viņš piegāja pie kundzes un iedeva viņai maisu ar iepirkumiem, taču kundze, sajutusi neērtības sajūtu, sākotnēji atturējās to ņemt, sakot, ka no savas pensijas naudiņas jau pietiek visam nepieciešamajam.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment