Šīs attieksmes un domāšana padarīs tevi NEAPTURAMU – motivācija vairs nebūs vajadzīga!

 

Nedomā – zini un rīkojies

“Nedomā – tu jau zini, kas tev ir jāizdara, un tu zini, kā to izdarīt. Kas tevi attur?” – Toms Grovers

Tā vietā lai analizētu un domātu, vienkārši rīkojies. Ja paļausies uz savām maņām, ja pilnībā uzticēsies sev, tu instinktīvi darīsi to, kas tev ir jādara.

Brīdī, kad tu sāc domāt, tu jau esi zaudējis.

Neļauj sevi motivēt naudai vai kam citam ārējam

Tas ir jauki, ja tev ir patīkamas lietas, tomēr tev nekad nevajadzētu pirmām kārtām domāt par naudu, prestižu vai ko citu, kas nav tevī iekšā. Noliec šīs lietas malā – tevī nekas nemainīsies. Tās tikai iznīcinās tevi – kā lielāko daļu cilvēku.

Nekad neesi apmierināts

Pat tad, kad tu sasniedz mērķi, tu nedrīksti būt apmierināts. Nav jākoncentrējas uz mērķi, bet gan to, cik tālu tu vari nonākt, nepārtraukti izaicinot sevi.

Tas tevi padara nepateicīgu? Noteiki, ka nē. Tu vari būt pateicīgs par katru sasniegto mērķi, bet tas nedrīkst būt kā galapunkts – tu nekad nedrīksti atslābt.

Lasi vēl: Lūk, kas notiek, ja katru dienu izpildi planka vingrinājumu – lieliska motivācija!

Vienmēr uzņemies kontroli

Atšķirībā no lielākās daļas cilvēku, kuri ir atkarīgi no ārējiem faktoriem, tu esi tas, kurš kontrolē to, kas nonāk tavā ķermenī un to, kā tu pavadi savu laiku.

Darbojies, balstoties uz instinktiem, nevis impulsiem. Tikai tādēļ, ka tu vari, nenozīmē, ka tev tas ir jādara. Un tad, kad tu dari, tu to dari tādēļ, ka tu gribi, nevis tādēļ, ka tev tas ir jādara. 

Esi pret sevi patiess

Lielākā daļa cilvēku ienīst savu darbu – tikai retais var atzīt, ka mīl to, ko dara. Neapturami cilvēki no savas dzīves “izmet” visu, ko viņi nevar ciest un kas stājas viņiem ceļā.

Tev ir jābūt tādai pašapziņai un pārliecībai, lai dzīvotu savu dzīvi tā, kā tu pats to vēlies. Ja kaut kas tavā dzīvē nav labi, maini to – momentā!

Avots: huffingtonpost.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment