Šīs futūristiskā koncepta mašīnas liks tavai mutei atvērties!

Fisker Surf  Internacionālajā auto šovā 2008.gadā Ziemeļamerikā izrādīta tika šī skaistule. Auto ir diezgan liels Fisker ģimenes pārstāvis, un tā luksusa universāls iepazīstināja sevi ar pasauli 2011. gada Frankfurtes motoršovā. 

1
Fisker Surf

Lamborghini Ankonian koncepts  Lambordžini dizaini bieži izceļas citu auto starpā. Un šis ir viens no tiem gadījumiem. Vislabāk šī mašīna izskatās, kad tai ir ieslēgti priekšējie lukturi, un iespaidīgais dizains padara šo par vienu no labākajām Lambordžini sporta mašīnām. 

2
Lamborghini Ankonian

Peugeot Aureon koncepts Šis ir ļoti progresīvs elektriskās mašīnas plāns. Iedvesmu šādam netradicionālam konceptam ir radījuši citplanētiešu kosmosa kuģi. Riepas ir sarkanā krāsā, lai braucot tās radītu uguns vai lavas efektu. Modelis ir klasisks, un caurspīdīgā mašīnas uzbūve braucējam ļaus redzēt visu, kas notiek apkārt. 

3
Peugeot Aureon

Audi koncepts Audi A9 konceptu ir radījis Spāņu dizainers Daniels Garcia. Tam ir četri skārienjūtīgie displeji un navigācijas sistēma, caur kuru pasažieri var redzēt ceļu – no jebkura skatupunkta. 

4
Audi A9

Chevy EN-V 2.0 Šī nav tikai mašīna – tas ir daudz kas vairāk. Tās komplektācijā ietilpst LiDAR sensori, kameras un citas luksusa iekārtas. Tas nozīmē, ka šī mašīna ļoti labi sajūt blakus esošos transportlīdzekļus. Un labākais ir tas, ka tā spēj noteikt un izvairīties no šķēršļiem, ieskaitot citus braucamrīkus. 

5
Chevy EN-V 2.0

2025 Lincoln Continental Lavrences tehnoloģiju universitātes studenti Kolins Bonatans un Jeho Čā pārsteidza publiku ar Lincoln Continental Detroitas autošovā – 2012.gadā. Šī ir lieliska mašīna, kuras komplektācijā ietilpst pārtikas atdzesētājs, dzērienu turētāji, centrā atveramas durvis un pat guļvieta. 

6
2025 Lincoln Continental

Bugatti Galiber Šis ir piecu durvju koncepta auto, kura jumts atveras divās daļās. Šī patiešām ir luksusa mašīna. Tās dizains vien var sagrozīt galvu!

7
Bugatti Galiber

Gina BMW Šī ir formu mainoša BMW sporta mašīna. Tās apvalks ir konstruēts no auduma. Dizaina autors ir pats BMW dizainers. Uz šādu jebkurš atskatītos!

8
Gina BMW

 

Avots: www.tenetnews.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment