3. Tikmēr olas saputo, pievieno sāli, melnos piparus un kaltētu baziliku. Saulē kaltētos tomātus sagriež mazos kubiņos.
4. Olu maisījumam pievieno sasmalcinātos tomātus un zaļos lociņus. Maigi pārlej olu maisījumu pār kartupeļiem pannā. Samazina karstumu līdz zemam, uzliek pannai vāku un sutina, līdz kartupeļi ir gatavi.
5. Ja atlicis nedaudz lociņu, pārkaisa tos pāri katrai porcijai, kad pasniedz.
Sastāvdaļas:
Kartupeli – 2 lieli
Sviests – 2 ēdamkarotes
Olas – 2 gab.
Saulē kaltēts tomāts – 1 gab.
Melnie pipari, sāls – pēc garšas
Kaltēts baziliks – 1 ēdamkarote
Zaļie lociņi – pasniegšanai
Tevi arī varētu interesēt
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Vides eksperts nācis klajā ar paziņojumu par Latvijas ežiem: šie dzīvnieki sākuši uzvesties netipiskiby Laura Blūma
- Tas tiek novērots lielākajā daļā Latvijas un ilgs līdz 23.janvārim: meteorologi nāk klajā ar nopietnu brīdinājumuby Laura Blūma
- Kas ir tūristu lamatas, un kā no tām izvairītiesby Anete Vītola