3. Tikmēr olas saputo, pievieno sāli, melnos piparus un kaltētu baziliku. Saulē kaltētos tomātus sagriež mazos kubiņos.
4. Olu maisījumam pievieno sasmalcinātos tomātus un zaļos lociņus. Maigi pārlej olu maisījumu pār kartupeļiem pannā. Samazina karstumu līdz zemam, uzliek pannai vāku un sutina, līdz kartupeļi ir gatavi.
5. Ja atlicis nedaudz lociņu, pārkaisa tos pāri katrai porcijai, kad pasniedz.
Sastāvdaļas:
Kartupeli – 2 lieli
Sviests – 2 ēdamkarotes
Olas – 2 gab.
Saulē kaltēts tomāts – 1 gab.
Melnie pipari, sāls – pēc garšas
Kaltēts baziliks – 1 ēdamkarote
Zaļie lociņi – pasniegšanai
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Vīrs uz ielas atrada un paņēma mobilo telefonu maciņā, bet iekšā bija zīmīte: “Par visu nāksies atbildēt”by Sandra Ločmele
- Kāpēc patiesībā nekad nevajadzētu mest pelmeņus verdošā ūdenī – kļūda, ko pieļauj teju visiby Rinalds Bergmanis
- Bērni un mazbērni nevarēja ierasties uz vecmāmiņas dzimšanas dienu: es izdomāju plānu, kā glābt svētkusby Rinalds Bergmanis