Šis ir mana vīra iecienītākais ēdiens – viņš prasa man to gatavot vismaz trīs reizes nedēļā – un tie nav “vienkārši” cepti kartupeļi!

3. Tikmēr olas saputo, pievieno sāli, melnos piparus un kaltētu baziliku. Saulē kaltētos tomātus sagriež mazos kubiņos.

4. Olu maisījumam pievieno sasmalcinātos tomātus un zaļos lociņus. Maigi pārlej olu maisījumu pār kartupeļiem pannā. Samazina karstumu līdz zemam, uzliek pannai vāku un sutina, līdz kartupeļi ir gatavi.

5. Ja atlicis nedaudz lociņu, pārkaisa tos pāri katrai porcijai, kad pasniedz.

Sastāvdaļas:

Kartupeli – 2 lieli
Sviests – 2 ēdamkarotes
Olas – 2 gab.
Saulē kaltēts tomāts – 1 gab.
Melnie pipari, sāls – pēc garšas
Kaltēts baziliks – 1 ēdamkarote
Zaļie lociņi – pasniegšanai

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment