3. Tikmēr olas saputo, pievieno sāli, melnos piparus un kaltētu baziliku. Saulē kaltētos tomātus sagriež mazos kubiņos.
4. Olu maisījumam pievieno sasmalcinātos tomātus un zaļos lociņus. Maigi pārlej olu maisījumu pār kartupeļiem pannā. Samazina karstumu līdz zemam, uzliek pannai vāku un sutina, līdz kartupeļi ir gatavi.
5. Ja atlicis nedaudz lociņu, pārkaisa tos pāri katrai porcijai, kad pasniedz.
Sastāvdaļas:
Kartupeli – 2 lieli
Sviests – 2 ēdamkarotes
Olas – 2 gab.
Saulē kaltēts tomāts – 1 gab.
Melnie pipari, sāls – pēc garšas
Kaltēts baziliks – 1 ēdamkarote
Zaļie lociņi – pasniegšanai
Tevi arī varētu interesēt
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Uzreiz padara vecāku: frizūras, kuras sievietēm 40+ noteikti nevajadzētu izvēlētiesby Rinalds Bergmanis
- Jābūt uzmanīgiem ar ziedu stādīšanu un pārstādīšanu: dārza darbi saskaņā ar Mēness kalendāru no 2. līdz 8. jūnijamby Laura Blūma
- “Tā ir viena brīnišķīga lieta!”: Maestro Raimonds Pauls nosauc savus favorītus Latvijas mūzikāby Laura Blūma