3. Tikmēr olas saputo, pievieno sāli, melnos piparus un kaltētu baziliku. Saulē kaltētos tomātus sagriež mazos kubiņos.
4. Olu maisījumam pievieno sasmalcinātos tomātus un zaļos lociņus. Maigi pārlej olu maisījumu pār kartupeļiem pannā. Samazina karstumu līdz zemam, uzliek pannai vāku un sutina, līdz kartupeļi ir gatavi.
5. Ja atlicis nedaudz lociņu, pārkaisa tos pāri katrai porcijai, kad pasniedz.
Sastāvdaļas:
Kartupeli – 2 lieli
Sviests – 2 ēdamkarotes
Olas – 2 gab.
Saulē kaltēts tomāts – 1 gab.
Melnie pipari, sāls – pēc garšas
Kaltēts baziliks – 1 ēdamkarote
Zaļie lociņi – pasniegšanai
Tevi arī varētu interesēt
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Maigās biezpiena bulciņas ar marmelādi – gardums, kas vienkārši kūst mutēby Anete Vītola
- Meteorologs Toms Bricis nācis klajā ar pirmajām prognozēm martam: viņš komentē, vai patiešām iestāsies straujš pavasarisby Laura Blūma
- VID paziņo, kuriem iedzīvotājiem šogad mainīsies gada ienākumu deklarācijas iesniegšanas kārtībaby Sandra Ločmele