3. Tikmēr olas saputo, pievieno sāli, melnos piparus un kaltētu baziliku. Saulē kaltētos tomātus sagriež mazos kubiņos.
4. Olu maisījumam pievieno sasmalcinātos tomātus un zaļos lociņus. Maigi pārlej olu maisījumu pār kartupeļiem pannā. Samazina karstumu līdz zemam, uzliek pannai vāku un sutina, līdz kartupeļi ir gatavi.
5. Ja atlicis nedaudz lociņu, pārkaisa tos pāri katrai porcijai, kad pasniedz.
Sastāvdaļas:
Kartupeli – 2 lieli
Sviests – 2 ēdamkarotes
Olas – 2 gab.
Saulē kaltēts tomāts – 1 gab.
Melnie pipari, sāls – pēc garšas
Kaltēts baziliks – 1 ēdamkarote
Zaļie lociņi – pasniegšanai
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Latvijas meteorologi nāk klajā ar skumju laika prognozi Līgo vakaram, Jāņu dienai un nākošajām dienāmby Laura Andersone
- Kādus cilvēkus nevajadzētu ielaist savā mājā – pat ja tie ir radi: dzīvesgudri padomiby Rinalds Bergmanis
- Kā pasargāt dārzeņus no baltmušas – kaitēklis pat nedomās nolaisties uz jūsu dobēmby Anete Goba