3. Tikmēr olas saputo, pievieno sāli, melnos piparus un kaltētu baziliku. Saulē kaltētos tomātus sagriež mazos kubiņos.
4. Olu maisījumam pievieno sasmalcinātos tomātus un zaļos lociņus. Maigi pārlej olu maisījumu pār kartupeļiem pannā. Samazina karstumu līdz zemam, uzliek pannai vāku un sutina, līdz kartupeļi ir gatavi.
5. Ja atlicis nedaudz lociņu, pārkaisa tos pāri katrai porcijai, kad pasniedz.
Sastāvdaļas:
Kartupeli – 2 lieli
Sviests – 2 ēdamkarotes
Olas – 2 gab.
Saulē kaltēts tomāts – 1 gab.
Melnie pipari, sāls – pēc garšas
Kaltēts baziliks – 1 ēdamkarote
Zaļie lociņi – pasniegšanai
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Saldus un Kuldīga pludo! Meteorologs Martins Bergšteins publisko video liecības no šodienas dabas stihijām, kas gaidāmas visā Latvijāby Laura Andersone
- Kāpēc sievietēm nevajadzētu steigties aicināt vīrieti pie sevis mājās — vērtīga pieredze, ko guvuby Rinalds Bergmanis
- Prinča Viljama un Keitas vecākais dēls, princis Džordžs svin 12. jubileju: zināms, kādu dāvanu vecāki sarūpējuši dēlamby Laura Andersone