Šīs lietas sievietes padara ļoti greizsirdīgas; ko nekad nevajadzētu darīt esot attiecībās

1. Savu attiecību problēmu izpaušana citai sievietei

Neatkarīgi no tā, vai tu sūdzies par savas draudzenes ieradumu atstāt slapjus dvieļus neizkarinātus žāvēties – vai runā par viņas nevēlēšanos to darīt suņu pozā – tu citai sievietei atklāj jūsu attiecību vājības. Un patiesībā, tas ir visai intīmi.

2. Bijušās draudzenes Facebook lapas aplūkošana

Iespējams, ka tu vienkārši esi ziņkārīgs par to, ko viņa tagad dara – gluži tāpat, kā tevi interesē tas, ko tagad dara tavi senie skolas biedri. Pat ja tā, jebkurš cilvēks uzskatīs, ka tu pēti viņas bildes peldkostīmā, lai fantazētu par jūsu kopīgo pagātni.

3. Dzērienu izmaksāšana citai sievietei

Netiek runāts par vēlmi novilkt viņai biksītes. Šis žests var šķist dāsns un jauks, bet tas var tikt uzskatīts par uzmākšanos kādai citai, it īpaši, ja tu iegādājies dzērienu tikai šai sievietei, nevis piedāvā izmaksāt aliņu visiem.

4. Citas draudzenes aizvešana uz jūsu mīļāko vietu

Tas itāļu restorāns, kuru vienmēr apmeklē ar draudzeni? Saldējuma bodīte, kur notika jūsu pirmais randiņš? Šīs vietas uzskati par aizliegto zonu – pat tad, ja tu vienkārši satiecies ar bērnības draudzeni, kura ir sieviete.

5. Komplimentu izteikšana par citas sievietes izskatu vai matu sakārtojumu

Vīriešiem pārlieku labi nepadodas sīku nianšu uztveršana – tas nozīmē, ka kādas sievietes izskata ievērošana jau var liecināt par pastiprinātas uzmanības pievēršanu viņai.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment