Skaitļu nozīme – ko tas par tevi vēsta dzimšanas dienas datums

 

Skaitlis 8

Numeroloģijā skaitlis 8 ir varas, aizbildnības un pārvaldības simbols.

Cilvēki, kas dzimuši jebkura mēneša 8.datumā, bieži savu aicinājumu atrod politikā, kļūst par ekspertiem korporāciju pārvaldes jomā un jūtas ļoti komfortabli spēka pozīcijā (starp citu, tas atspoguļojas arī seksā).

“Astotnieki” ir egocentriski, tvīkst pēc uzslavām, sapņo iegūt vispārēju atzinību. 8 ir cipars, kas atspoguļo augstus ienākumus un veiksmi materiālajā jomā.

Nemēģiniet “astotniekus” iežēlināt un apelēt pie sirdsapziņas – viņiem sirdsapziņas pārmetumi ir sveši. Šie ļaudis ir ambiciozi un skarbi attiecībā pret saviem padotajiem un neiecietīgi pret cilvēkiem vispār. Galvu reibinošie ienākumi var nākt par sliktu “astotnieku” personībai.

 

Skaitlis 9

9.datumā dzimušie ir vieni no sentimentālākajiem kalendārā mēneša pārstāvjiem. Viņi ir pašaizliedzīgi draugi, romantiski laulātie un ieinteresēti lietišķie partneri.

“Devītniekiem” ir labi attīstīts rakstniecības talants – neļaujiet iet tam zudībā. Viena no viņu spilgtākajām īpašībām ir dāsnums. Šie ļaudis viegli piedod aizvainojumus un iecietīgi attiecas pret citu trūkumiem. Viņi ir atbildīgi darbinieki, kuri nekad “nenoraus” jauna projekta sākšanu.

Vienīgais, kā pietrūkst izklaidīgajiem “devītniekiem”, ir lielāks vērīgums attiecībā uz savām finansēm. Jebkādas summas viņi ir spējīgi notērēt acumirklī.

 

Skaitlis 10

Cilvēki, dzimuši 10.datumā, ir pieraduši rīkoties vienkārši un tieši. Viņi izvairās no intrigām, sarežģītiem notikumu pavērsieniem un viltīgiem plāniem, cenšoties izvēlēties pareizāko ceļu.

“Desmitniekiem” ir tīra dvēsele un dāsna sirds. Viņi ir ļoti iemīļoti draugu vidū un vienmēr piesaista sev apkārtējo uzmanību.

Padoms šajā datumā dzimušajiem – vizualizējiet savus mērķus un sapņus. Jums tie jāiztēlojas visās detaļās, lai tie piepildītos.

 

Skaitlis 11

Skaitlim 11 piemīt visspēcīgākā garīgā sastāvdaļa salīdzinājumā ar citiem skaitļiem. Ļaudis, kas dzimuši 11. datumā, jau no pašas bērnības izvēlas iekšējās attīstības un žēlsirdības ceļu.

Materiālās vērtības viņiem ir pēdējā plānā – pirmām kārtām viņi rūpējas par savu dvēseli. Šie cilvēki saprot vārda spēku, tāpēc rūpīgi apsver visu, ko runā, un nekad nedod tukšus padomus un ieteikumus.

Viņu viedoklī patiešām ir vērts ieklausīties, jo šo cilvēku iekšējās nojautas robežojas ar ekstrasensorām spējām.

 

Skaitlis 12

Cilvēki, kas dzimuši 12.datumā, no cipara 1 ir ieguvuši stipru gribu, pozitīvu attieksmi pret dzīvi un nedziestošu enerģiju, savukārt no cipara 2 – iekšējo harmoniju, spēku līdzsvaru, spīdošu organizatorisko talantu un komunikabilitāti.

12 ir sakrāls skaitlis visai cilvēcei, un šo apstākli nevar norakstīt. Vairāk nekā pirms 1000 gadiem tieši šo skaitli izvēlējās laika skaitīšanai un gada dalīšanai mēnešos

Tā nav nejaušība – tieši uz cilvēkiem, kas pasaulē nākuši 12. datumā, gulstas īpaša misija – viņi var mainīt pasauli uz labo pusi.

 

Skaitlis 13

Visstrīdīgākais skaitlis numeroloģijā, kas nozīmē transformācijas posmu. 13.datumā dzimušie cilvēki nevienu nespēj atstāt vienaldzīgu. Viņi visu dzīvi tiecas pēc pilnības, viņu personīgajā un darba dzīvē pastāvīgi notiek kaut kādas izmaiņas.

Vārds “stabilitāte” nav 13.datumā dzimušo cilvēku leksikā. Viens no galvenajiem viņu trūkumiem ir neiecietība pret apkārtējiem.

Pēc liela strīda viņi reti cenšas salīgt mieru pat tad, ja otrs cilvēks to ir pelnījis. Turklāt 13.datumā dzimušie ir diezgan slinki, kas bieži traucē viņiem sasniegt izvirzītos mērķus.

 

Skaitlis 14

Šis skaitlis pieder cilvēkiem, kuri tic absolūtai brīvībai bez jebkādiem ierobežojumiem. Pat nemēģiniet šos ļaudis ierobežot – viņi pazudīs no jūsu dzīves uz visiem laikiem.

Diezgan ātri aizsvilstas; dažkārt labāk negadīties viņu tuvumā – varat dabūt trūkties. Dusmu uzplūdā absolūti sevi nekontrolē, par ko vēlāk nožēlo.

Raksturīga pazīme ir spēcīga seksuāla uzbudināmība – kaislīgākus mīļākos grūti atrast. Pat atrodoties stabilās attiecībās, patur savā redzeslaukā vēl kādu citu cilvēku.

14.datumā dzimušie nereti cieš fiasko biznesā – šis skaitlis ir saistīts ar materiālo labumu zaudēšanu. Viņiem pret savām finansēm jāizturas īpaši taupīgi – vislabāk uzticēt to pārvaldi uzticamam partnerim, kura aura spēj novērst nelabvēlīgus notikumus.

 

Skaitlis 15

15. datumā dzimst izgudrotāji un fantazētāji. No dabas viņi apveltīti ar daudziem talantiem, sākot no tehniskiem – līdz poētiskiem, no kuriem daudzi var veiksmīgi īstenoti profesijā.

Tomēr – lai atrisinātu visgrūtākos uzdevumus, 15.datumā dzimušajiem bieži pietrūkst pacietības un iekšējas disciplīnas. Jebkādas grūtības un problēmas viņi pārāk tuvu ņem pie sirds.

Paust atklāti savu neapmierinātību viņi nav pieraduši, dodot priekšroku noklusēšanai. Viņi ir ārkārtīgi jūtīgi un ļoti slimīgi reaģē uz mazāko kritiku.

Šī ciparu koda pārstāvjiem ir spēcīgi attīstīta empātija un līdzjūtība – viņi ar daudz lielāku iejūtību izjūt otra cilvēka sāpes nekā lielais vairums ļaužu. Viņiem ir grūti samierināties ar situāciju, kad tiek apspiests vājš un bezpalīdzīgs cilvēks.

 

Skaitlis 16

Tie, kas dzimuši 16.datumā, ir dziļi domājoši analītiska prāta cilvēki, nekas nenodod viņu patiesās jūtas. Atbildīgi, labi audzināti, ar ātru uztveri, dāsni, savā ziņā noslēpumaini un neatkarīgi, piemīt lieliska intuīcija.

Atbildīgi par visiem 200% un vienmēr gatavi sniegt palīdzību. Jaunībā nebaidās paust savu viedokli par jebkuru tēmu atklāti un ar pašcieņu, taču vēlāk pārvēršas par visziņiem un augstprāšiem. Ar gadiem vairāk ieiet sevī un kļūst atturīgāki, noslēgtāki, nesabiedriskāki, piesardzīgāki.

16.datumā dzimušie necieš virspusējību – ja viņi nolēmuši sākt attiecības, tas nozīmē, ka viņu jūtas ir spēcīgas un nopietnas. Viņi ir ļoti jūtīgi un uzticami partneri.

 

Skaitlis 17

Cik gan viņi ir izturīgi! Vienkārši apbrīnojami, ka šādi spēcīgi fiziskie dotumi apvienojas ar ievainojamu dvēseli. Gribat iekarot 17.datumā dzimušo sirdi? Patiesi izrādiet savu mīlestību un pieķeršanos – viņi necieš neīstumu un liekulību.

Kopš bērnības viņu maigais raksturs neiztur kritiku. 17.datumā dzimušajiem ļoti grūti ir samierināties ar atteikumu. Viņiem domāts vārds “nē” uzreiz padara viņus dusmīgus un pat agresīvus.

Ja šie cilvēki kaut kam tic, vienkārši nebūs iespējams viņus pārliecināt par pretējo. 17.datumā dzimušajiem patīk pastiprināta uzmanības pievēršana savai personai. Bieži vien viņi ir mūza vai iedvesmas avots radošiem cilvēkiem.

Lasi arī: Sondi tests: slavens un ļoti precīzs iekšējo impulsu atklājējs; Izvēlies seju no kuras tev ir visvairāk bail

 

Skaitlis 18

Skaitlis 18 ir taisnības cīnītāju zīme. Šie cilvēki ir gatavi līdz pēdējam aizstāvēt ne tikai savas intereses, bet arī draugu un kolēģu tiesības. Vienlaicīgi viņi ir diezgan konservatīvi – jebkurā lietā balstās uz personīgo pieredzi, reti ieklausoties citu viedoklī.

Skaitlis 18 ir arī aristokrātu zīme. Viņi ļoti pārdzīvos un var pat iekrist depresijā, ja kaut kādu iemeslu dēļ aptraipīs savu reputāciju un darīs visu iespējamo, lai to atjaunotu.

Šie cilvēki ļoti uztraucas par savu izskatu un to, cik pievilcīgi viņi šķiet apkārtējiem. Reti nonāk kuriozās situācijās, jo ir pieraduši rīkoties ārkārtīgi piesardzīgi.

Mīlas dzīvē visaugstāk vērtē abpusēju cieņu. 18.datumā dzimušajiem bieži vien ir dziļa emocionālā saikne ar savām mātēm, kuru morālais atbalsts viņiem ir ārkārtīgi svarīgs.

 

Skaitlis 19

“Ko sēsi, to pļausi”. Šis sakāmvārds vislabāk simbolizē to cilvēku ceļu, kas dzimuši 19.datumā. Viņu dzīves scenārijs atgādina spoguļu karaļvalsti. Viņiem ir jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem pret visu, ko runā un dara.

Jebkura rīcība – cēla vai zemiska – nepazudīs bez pēdām, jo liktenis pastāvīgi visu atspoguļos un atmaksās simtkārtīgi. Nereti šie ļaudis maksā par pagātnes kļūdām. Enerģiski, pragmatiski un pilni apņēmības.

Dod priekšroku stabilitātei gan ģimenē, gan darbā un ļoti reti maina darbavietas. Materiālisti no galvas līdz kājām – viņiem vērtība ir tikai tas, ko var aptaustīt. Veiksmi jebkurā lietā viņi vērtē tikai naudas ekvivalentā.

 

Skaitlis 20

Šie cilvēki kategoriski nepanes vienatni – jo vairāk ļaužu viņiem apkārt, jo labāk. Izcili oratori un uzticami draugi, lieliski strādā komandā, ar prieku piedalās sabiedriskos pasākumos.

Mīl trokšņainas svinības koncertus, viesmīlīgi un uzņēmīgi. Romantiķi. Viņiem patīk mūzika un sejas, piemīt liels radošais potenciāls.

Šādus cilvēkus dēvē par laimes lutekļiem – daudzas viņu vēlēšanās piepildās kā uz burvju mājienu. Pārsteidzoši, bet viņi paši bieži sūdzas par savu dzīvi un ir neapmierināti ar saviem sasniegumiem. Viegli nonāk citu ietekmē.

 

Skaitlis 21

Tie, kas nākuši pasaulē 21.datumā, ir dzīvespriecīgi, tādus vajag pameklēt. Viņi ik mirkli ir gatavi pateikties liktenim par katru savu esības dienu.

Nereti nāk no turīgas ģimenes. Fakts, ka 21.datumā divas reizes gadā ir saulgrieži, simbolizē viņu prozaisko raksturu.

Viņi ir ieciklējušies uz naudu, kura acīmredzami viņus mīl. No šo cilvēku vides nāk lieliski ekonomisti, baņķieri, finansisti. Viņiem vajag uzticēt pilntiesīgu ģimenes budžeta pārvaldi.

Piešķir milzīgu nozīmi savam un sava partnera statusam sabiedrībā. Viņi ir ciniski un ironiski. Burtiski apsēsti ar seksu. Tomēr spēj nodalīt jūtas no dzīvnieciskas iekāres – tāpēc ja arī krāpj mīļoto, tad dara to tikai instinktu vadīti vai vienkārši, lai noņemtu stresu.

 

Skaitlis 22

Skaitlis 22 ir izglītības zīme. Tie, kas dzimuši šajā datumā, mīl mācīt citus un lieliski tiek ar šo uzdevumu galā. Pasniedzēja vai lektora darbs ir radīts viņiem.

22. datumā dzimušie ir īsti erudīti, kuru plašo redzesloku var tikai apskaust. Daba viņiem uzlikusi misiju atklāt un izskaidrot citiem vissarežģītākos procesus, kas notiek uz Zemes un kosmosā. Viņi nebaidās uzņemties atbildību gan par saviem vārdiem, gan rīcību. Tādus cilvēkus noteikti vajag slavēt un teikt viņiem komplimentus, no kuriem viņi uzplaukst.

Cilvēks, kam liktenis atvēlējis piedzimt 22.datumā, ir triumfators, taču panākumus dzīvē gūst, pateicoties saspringtam darbam. Starp tiem, kas dzimuši 22.datumā, ir ne mazums filantropu un labdaru.

 

Skaitlis 23

Skaitlī 23 ir iekodēta vēlme pēc piedzīvojumiem un pastāvīgas virzības uz priekšu. Cilvēki, kas dzimšanas dienu svin 23.datumā, ir drosmīgi, izlēmīgi, impulsīvi, sabiedriski un nepastāvīgi.

Piemīt liels potenciāls biznesā, darbā finanšu sektorā un inovāciju sektorā. Viņu talanti ir daudzšķautņaini, un viņi var sevi realizēt jebkurā profesijā, pateicoties augstajam intelektam, radošumam un progresīvajām idejām.

Viņi ir pilni optimisma un zinātkāres. Galvenais dzīvē šiem cilvēkiem ir brīvība, viņiem nepatīk nevienam atskaitīties.

23.datumā dzimušajiem piemīt kolosāls pievilkšanās spēks pretējā dzimuma acīs; viņi iejūtīgi seksuālie partneri. Viņi ir līdzīgi magnētam, kas pievelk sarežģītas situācijas un problēmas. Tādēļ viņu dzīvi nevar nosaukt par vienkāršu.

 

Skaitlis 24

Skaitlis 24 simbolizē drošību un uzticamību. Neviens cits kalendārā mēneša pārstāvis nav tik uzmanīgs un piesardzīgs kā tie, kas dzimuši 24.datumā.

Pirms izlemt veikt kādu darbību, viņi noteikti apsvērs visus “par” un “pret”, izvērtēs iespējamās sekas un tikai pēc tam pieņems lēmumu. Iesaistīties kāda grūta uzdevuma risināšanā – tas noteikti nav par viņiem.

Īpašu vietu viņu dzīvē ieņem ēdiens. Turklāt tas var izpausties dažādos aspektos – viņi var atvērt savu restorānu vai iegūt slavu kā ģeniāli kulināri. Par viņu priekšzīmīgo disciplīnu var sacerēt leģendas.

 

Skaitlis 25

Šo cilvēku dzīvi vada intuīcija, kas robežojas ar paranormālām spējām un pareģojumiem. Viņos slēpjas zināms misticisms. 25.datumā dzimušie ir neticami jūtīgi cilvēki, kuru viedokli nekādā gadījumā nedrīkst neņemt vērā.

Ja šādi cilvēki nolemj pēdējā brīdī mainīt savu viedokli tāpēc, ka sajūt kaut ko nelāgu, to vajag ņemt vērā un ieklausīties, neprasot paskaidrot iemeslus.

Tikai ar intuitīvām spējām viss neaprobežojas. Divi plus pieci ir septiņi, kas ir intelekta simbols. Pārdroša rīcība neatbilst 25.datumā dzimušo cilvēku noteikumiem.

 

Skaitļu nozīme: Skaitlis 26

Divi un seši kopā ir astoņi – divas slēgtas sfēras, kas veido bezgalības zīmi. Tas ir nesaraujamas saiknes simbols.

26.datumā dzimušie ir uzticīgi draugi un laulātie. Viņi savā dzīvē uzņemas patrona lomu – tās pildīšanai viņiem ir visi priekšnoteikumi: stingrs raksturs, spēcīga enerģētika, vadītāja talants, iejūtība.

Starp negatīvajām īpašībām jāmin iedomība, centieni iegūt neierobežotu varu un vēlme pakļaut pārējos. Šie cilvēki dievina kārtību, viņiem apkārt valda tīrība un skaistums.

 

Skaitļu nozīme: Skaitlis 27

Skaitlis 27 numeroloģijā saistīts ar dziedināšanas spēku. Šajā datumā dzimušie rod savas dzīves aicinājumu medicīnas un veselības aprūpes jomā. Viņi ir teicami dziednieki, kas nereti darbojas alternatīvās terapijas jomā.

Šajā datumā dzimušie ir intuitīvi, emocionāli, spējīgi uz dziļu līdzjūtību. Viņiem nevajag mācīt līdzpārdzīvošanu, rūpēties par tuvākajiem – viņi to prot ar katru savas dvēseles šūniņu.

Viņi nekad nenonāk izmisumā, apgūst dzīves mācībstundas un pēc neveiksmes spēj viegli sākt visu no sākuma. Piedzīvo spēcīgas garastāvokļa maiņas, nepacietīgi, pašpārliecināti.

 

Skaitļu nozīme: Skaitlis 28

Skaitlis, kas simbolizē likumu. Tie cilvēki, kuru dzimšanas diena iekrīt 28.datumā, ir ar augstu atbildības sajūtu.
Viņi mūždien aicina visus ievērot kārtību un pastāvošos noteikumus. Būt par lielisku tiesnesi vai strādāt jurisprudences jomā – tas viņiem ierakstīts asinīs.

Cita galējība – viņi nekad paši neatzīst savu vainu un tiecas pastāvīgi vainot apkārtējos.

Valdonīgo raksturu “mīkstina” divnieks, kas apvelta šos cilvēkus ar radošu fantāziju un bagātu iztēli.

 

Lasi arī: Sondi tests: slavens un ļoti precīzs iekšējo impulsu atklājējs; Izvēlies seju no kuras tev ir visvairāk bail

 

Skaitļu nozīme: Skaitlis 29

Skaitlis ar milzīgu emocionālo potenciālu. Nereti krīt galējībās – “šodien mīlu, rītdien – ienīstu”. Lieta tāda, ka cipari šā skaitļa sastāvā atrodas pretējos galos. Pirmā padara šos cilvēkus par miera uzturētājiem, bet otra – par harizmātiskiem piedzīvojumu meklētājiem.

Ar naudu viņiem veicas – tā nāk diezgan viegli. Viņi labi pelna un nereti vinnē loterijās.

Bet pie personīgās dzīves šajā datumā dzimušajiem nopietni jāpiestrādā. Viņi pastāvīgi iemīlas “ne tajos cilvēkos” un blakus savam partnerim cieš no neaizsargātības sajūtas.

 

Skaitļu nozīme: Skaitlis 30

30 ir lietišķu, neatkarīgu un stipras gribas cilvēku skaitlis. Viņiem piemīt fantastiska atmiņa, spēja lieliski koncentrēties, “atslēdzoties” no apkārtējās vides.

Viņu intelekta iespējas ir milzīgas, bet vērīgums un prāta darbības ātrums palīdz tikt galā ar visgrūtākajām situācijām. Šo cilvēku dzīve ir pārpilna ar notikumiem; kopā ar viņu garlaicīgi nebūs.

Ja vēlaties bezkaislīgu notiekošā vērtējumu, pajautājiet to cilvēkam, kas dzimis 30.datumā. Viņš nekautrēsies pateikt acīs visu patiesību un palīdzēt ar labu padomu.

 

Skaitļu nozīme: Skaitlis 31

Mērķtiecīgu un neatkarīgu cilvēku zīme. Viņi nelaiž garām nevienu iespēju, kādu tiem sniedz dzīve. Īpašais individuālais rokraksts un radošā pieeja jūtama it visā, ko viņi dara. Jebkurš darbs, kam viņi ķeras klāt, tiks paveikts līdz pilnībai.
Tas palīdz viņiem iegūt augstu stāvokli sabiedrībā. Teicami pašu drosmīgāko projektu organizatori.

Nemīl iet pa iemītām takām, bet vienmēr meklē jaunus ceļus un virzienus. Ciena stabilitāti un uzticību. Nemēģiniet viņus apmānīt – zaudēsiet viņu uzticību uz visiem laikiem.

 

Arī interesanti – Skaitļu nozīme: Ja regulāri saskaries ar šiem skaitļiem, lūk, ko tas nozīmē! SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Evita</cite>

    Ja,mans Dzimsanas dienas datums sakrit ar manam rakstura ipasibam. Tas ta ir. Nav ,ko piebilst. OK!

Leave a Comment