Skaļš paziņojums izskanēja par Pugačovas un Galkina gaidāmo šķiršanos

Pēc Finanšu universitātes asociētā profesora Artūra Vafina domām, šāda rīcība var liecināt par dziļām problēmām laulībā. Viņš norādīja, ka empātijas trūkums un komunikācijas prasmju trūkums var liecināt par nopietnām emocionālām problēmām.

Vafins arī minēja, ka daudzi mākslinieki saskaras ar iekšējiem konflik***m, kas var izpausties gan radošajā, gan personīgajā dzīvē.

Lai atjaunotu rožu krūmu, jums vajag tikai pāris karotes cepamās sodas. Es parādīšu, kā visu izdarīt pareizi

Lasi vēl: Tagad mani paklāji ir spīdīgi un izskatās kā jauni. Un tie arī brīnišķīgi smaržo, pateicoties līdzeklim, kas ir katrā mājoklī

Ar pāri saistītie apstākļi rada arvien vairāk jautājumu. Nav skaidrs, kā notikumi attīstīsies tālāk, taču viens ir skaidrs: Pugačovas un Galkina attiecības ir sabiedrības uzmanības lokā, un katrs jauns pāra solis kļūst par diskusiju objektu.

Tajā pašā laikā nelabvēļi un prese par pāra šķiršanos spekulējusi jau gadiem, bet viņi arvien ir kopā, audzina savus bērnus un izskatās laimīgi.

Neglābjami iemīlēsies! 4 Zvaigžņu zīmēm vasaras beigas kļūs ļoti negaidītas, bet laimīgas

Kā zināms, vasaras otro pusi  ģimene Maksima un Allas ģimene parasti pavada Jūrmalā.  Pugačova un Galkins vasaru pavada mājā, kas joprojām pieder bijušā Parex bankas līdzīpašnieka Viktora Krasovicka meitai Aleksandrai Krasovickai.

Lasi vēl: Trīs būtiski noslēpumi, kuri ir obligāti jāzina par savu mobilo telefonu

Pugačova un Galkins jau vairākus gadus uzturas Villā Marta. Dzīvošana šādā īpašumā nav lēta – vasaras īres cena tiek lēsta vismaz 150 000 eiro mēnesī. To var saprast, jo villa nav vienkārši izīrēts īpašums, bet milzīgs komplekss 3706 kvadrātmetru zemesgabalā, kas ietver privāto spa, rezidenci, koncertzāli un tenisa halli.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment