Šlāgermūzikas fans Lauris Neilands kļūst par jaunās sezonas “X Faktora” pirmo “hītu”; Viņa izpildītā dziesma izpelnās sajūsmu

Par visapspriestāko jaunās sezonas X Faktora dalībnieku kļuvis šlāgermūzikas fans Lauris Neilands, kura izpildītā dziesma savākusi arī visvairāk skatījumu X Faktora sociālo tīklu lapās. 

Paši X Faktora veidotāji sociālos tīklos Lauras uztsāšanos komentē ar šādu tekstu: “Mēs solijām jums svētdienas ballīti, un arī jums to sniedzām – Lauris Neilands😎 Vēl kaut kas nebijis – grupas “Forte” dziesma uz X Faktors skatuves!”

Un tas nav melots! Puisim ar savu atraktīvo dziedājumu izdevās iekustināt ne tikai publiku, bet arī žūrijas pārstāvi Reini Sējānu, kurš piecēlās kājās un metās jestrā dancī, sajūsminot ne tikai savus kolēģus Intaru Busuli un Aiju Auškāpu, bet arī publiku. Arī sociālajos tīklos Laura priekšnesums un R. Sējāna deja bija viens no apspriestākajiem tematiem.

Tiesa, tas viss Lauri neglāba no izkrišanas jau pirmajā kārtā.

Kā raksta skaties.lv, ”X Faktors” ir šovs, kurā tiek gaidīti dažādu mūzikas stilu darboņi. Realitātē izpildot ko citu ne MTV kanāla formātu, dziedātāji izkrīt jau pirmajās kārtās. Kā vienu no piemēriem var nosaukt šlāgermūzikas izpildītāju Lauri Neilandu, kurš spēja panākt, ka visa zāle dejo, priecājas, bet no žūrijas sastāva tikai dziedātājs Intars Busulis novērtēja mākslinieka sniegumu.

Lasi arī: Šovā X Faktors atgriežas Didzis Melderis; Pēc izstāšanās pērn viņš esot mainījis domāšanu (+video)

“Es biju ballītē iekšā, man bija labi viss,” pēc  uzstāšanās sacīja Sējāns, kurš, lai gan puiša uzstāšanās laikā nespēja nosēdēt mierā, tomēr teica “nē” un nevirzīja viņu uz nākamo kārtu. Arī Auškāpa teica “nē”, savukārt Busulis bija krietni pielaidīgāks un teica “jā”. “Ļoti stabils sniegums, prīmā skaņdarbs,” jauno dziedātāju slavēja Busulis.

Šķir otru lapu, lai noskatītos Laura uzstāšanos

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment