Slavenā dziedātāja Dafija tikusi sazāļota, izvarota un aizvesta uz ārzemēm – viņa pati izstāsta kas tieši notika

Daudzus gadus fani prātoja, kur palikusi slavenā dziedāāja Dafija – kāpēc viņa tik pēkšņi aizgāja no skatuves! Tagad viņa pati atklāj baiso iemeslu sava pēkšņai iziešanai. 

Dziedātāja Dafija ir atklājusi detaļas par četru nedēļu pārdzīvojumu, kuru laikā bija sazāļota savās mājās, izvarota un aizvesta uz citu valsti. Šī ir pirmā reize, kad viņa dalās detaļās par šausminošo pieredzi, kas likusi viņai pārtraukt arī skatuves gaitas un karjeru, raksta britu medijs BBC! 

“Izvarošana ir kā dzīva slepkavība, tu esi dzīvs, bet tajā pašā laikā miris,” viņa rakstīja.

“Viss, ko es varu teikt ir tas, ka bija nepieciešams ārkārtīgi ilgs laiks, lai atkal saliktu kopā manas salauztās daļas. Un reizēm šķiet, ka tas vienalga nenotiek”.

Viņa saka, ka nav vērsusies policijā, jo “nejutās droši”.

2008. gadā izdotais Dafijas albums bija vislabāk pārdotais albums Lielbritānijā un viņa ieguva trīs Brit Awards un Grammy balvas, bet pēc otrā albuma izdošanas 2010. gadā viņa burtiski nozuda.

Mēnesi pēc tam, kad Dafija atklāja pirmās detaļas par pārdzīvoto savā Instagram kontā, dziedātāja publicējusi garāku notikušā izklāstu.

Savā mājaslapā viņa raksta: “Tā bija mana dzimšanas diena, restorānā es tiku sazāļota, un mani turpināja zāļot četras nedēļas un aizveda uz citu valsti.”

“Es neatceros kā es nokļuvu lidmašīnā. Bet pēc tam es tiku ieslēgta viesnīcas numuriņā, bet vainīgais atgriezās un mani izvaroja.”

Zvaigzne sacīja, ka no viņas varēja atbrīvoties. Viņa apsvēra domu bēgt, bet baidījās.

“Es nezinu kā es atradu spēkus, lai izturētu šīs dienas. Es jutu kaut kā augstāka klātbūtni, kas palīdzēja palikt dzīvai”.

Dafija ieradās atklāt sāpīgo noslēpumu pie BBC mākslas un izklaides reportieres Aienas Jangas!

 

Lūk ko par to raksta Janga:

Dafija ir sniegusi ne tikai šausminošas ziņas par uzbrukumu un gūstā pavadīto laiku, bet spilgti aprakstījusi izvarošanas un nolaupīšanas dziļo psiholoģisko ietekmi, bailes, slēpšanos un grūtības atjaunot attiecības.

Dziedātājas garais ieraksts, ko viņa publicējusi savā tīmekļa vietnē, publicēts mēnesi pēc tam, kad viņa atklāja nelielu informāciju par notikušo vietnē Instagram un sacīja, ka žurnālistei viņa jau pastāstīja visu pagājušajā vasarā.

Man bija divas garas sarunas ar viņu augustā pēc vēstules uzrakstīšanas, kurā ieteicu, ka es varētu palīdzēt izstāstīt stāstu par to, kāpēc viņa tik ilgi bija prom, lai kāds arī nebūtu iemesls.

Lasi arī: Arī Žoržs Siksna ierauts Covid-19 krīzē, bet viņš cieš ne tikai finansiāli

Šīs sarunas nebija intervijas, un tās netika ierakstītas. Es noteikti nebiju domājusi šīs sarunas publicēt.

Pēc Instagram ziņas februārī sekoja ilgāki un dažreiz emocionāli tālruņa zvani, kuru laikā viņa apcerēja, ko darīt tālāk. Pārsvarā es klausījos.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vai noziegumu izmeklēs

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment