Protams, regulējam liesmu paši, jo katram ir savādāka plīts; labāk to saglabāt minimāli, un jūsu sagataves pagatavošana prasīs nedaudz ilgāku laiku, taču, iespējams, tā izcepsies labi.
Es pagatavoju vienu pusi apmēram 15-18 minūtes, otru arī no 15 līdz 18 minūtēm.
Kad mīkla virsū vairs nav lipīga, apgrieziet to, izmantojot šķīvi un cepamo papīru.
Atgrieziet sagatavi uz pannas kopā ar papīru un gatavojiet vēl 10 minūtes, nav nepieciešams to pārklāt ar vāku. Liesmu var nedaudz palielināt.
Gatavo biezpiena sacepumu var pasniegt ar skābo krējumu, medu vai ogu mērci.
Lasi vēl: Ko darīt ar laulības gredzeniem pēc laulātā mūžības ejas: idejas piemiņas iemūžināšanai
Šis gardums būs lielisks variants brokastīm vai uzkodām, iepriecinot ne tikai ar garšu, bet arī ar vieglu pagatavošanu.
Interesanti un maz zināmi triki, kā padarīt mandarīnus mazāk skābus
Bērni noteikti ēdīs ar gardu muti!
Labu apetīti, lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- 3 nezāles, kuras nedrīkst atstāt dārzā: tās “apēd” jebkuru augu kultūruby Laura Andersone
- Tie bija pavisam citi laiki… Pazīstamais latviešu aktieris Mārtiņš Vilsons atklāj savu uzskatu par to, kāda bijusi dzīve Padomju Latvijāby Laura Andersone
- Ļoti nepatīkama un pat bēdīga ziņa visiem, kuri iecienījuši ēst ”Hesburger” restorānosby Sandra Vīgante