Protams, regulējam liesmu paši, jo katram ir savādāka plīts; labāk to saglabāt minimāli, un jūsu sagataves pagatavošana prasīs nedaudz ilgāku laiku, taču, iespējams, tā izcepsies labi.
Es pagatavoju vienu pusi apmēram 15-18 minūtes, otru arī no 15 līdz 18 minūtēm.
Kad mīkla virsū vairs nav lipīga, apgrieziet to, izmantojot šķīvi un cepamo papīru.
Atgrieziet sagatavi uz pannas kopā ar papīru un gatavojiet vēl 10 minūtes, nav nepieciešams to pārklāt ar vāku. Liesmu var nedaudz palielināt.
Gatavo biezpiena sacepumu var pasniegt ar skābo krējumu, medu vai ogu mērci.
Lasi vēl: Ko darīt ar laulības gredzeniem pēc laulātā mūžības ejas: idejas piemiņas iemūžināšanai
Šis gardums būs lielisks variants brokastīm vai uzkodām, iepriecinot ne tikai ar garšu, bet arī ar vieglu pagatavošanu.
Interesanti un maz zināmi triki, kā padarīt mandarīnus mazāk skābus
Bērni noteikti ēdīs ar gardu muti!
Labu apetīti, lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- +30 grādi, liels mitrums, spiedīgs un sutīgs: meteorologs Toms Bricis komentē, cik ilgi Latvijā turēsies šādi laika apstākļiby Laura Andersone
- “No turienes var arī neiznākt…”: nosaukta vieta Valmieras novadā, kur lāči apmetušies uz dzīvi un satikšanās ar tiem nav retums (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Izbijis dārzkopis nosauca 7 iemeslus, kāpēc ļaudīm pēc 60 dārzeņu audzēšanu labāk “mest pie malas”by Sandra Vīgante