Slinkākais veids, kā pagatavot kabačus (pat ātrāk, nekā vienkārši apcept). Tas izrādās neticami garšīgi

Nezinu, kā jums, bet mums tuvojas dārzeņu sezonas beigas. Visvienkāršākais un izplatītākais veids, kā pagatavot kabačus – sagriezt kabačus riņķīšos un apcept uz pannas, bet kas, ja es jums teiktu, ka ir vēl vienkāršāks un ātrāks veids?

Es vēlāk paskaidrošu, kāpēc tas ir vienkāršāk, tāpēc ķersimies pie gatavošanas.

Slinkākais veids, kā pagatavot kabačus

Paņēmu tikai vienu, bet lielu kabaci. Vispirms nomazgāsim un tūlīt sasmalcināsim dažas ķiploka daiviņas.

Kāpēc šī gatavošanas metode ir vieglāka nekā tie paši gredzeni? Ja kabaci sagrieztu gredzenos, pat vidēja lieluma kabaci būtu jācep vairākās partijās. Mēs mainīsim griešanas veidu, un tas būs daudz ātrāk.

Sagriezīsim kabačus šādi.

To dara ļoti vienkārši  noliekam to vertikāli un sagriežam uz pusēm 8 daļās.

Un mēs mainām ne tikai sagriešanu šķēlītēs, bet arī gatavošanas veidu (mazliet), man tas patīk daudz labāk nekā vienkārši ar ķiplokiem un sāli apceptas kabači, tāpēc iesaku pamēģināt.

Vērsim daudzsološa diena, bet Zivīm nepatīkami pārsteigumi; Dienas prognoze 26. augustam visām zīmēm

Uzliek pannu uz lielas uguns un uzkarsē. Karstā pannā ielej nelielu daudzumu eļļas un pievieno kabačus cepšanai.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment