Nezinu, kā jums, bet mums tuvojas dārzeņu sezonas beigas. Visvienkāršākais un izplatītākais veids, kā pagatavot kabačus – sagriezt kabačus riņķīšos un apcept uz pannas, bet kas, ja es jums teiktu, ka ir vēl vienkāršāks un ātrāks veids?
Es vēlāk paskaidrošu, kāpēc tas ir vienkāršāk, tāpēc ķersimies pie gatavošanas.
Slinkākais veids, kā pagatavot kabačus
Paņēmu tikai vienu, bet lielu kabaci. Vispirms nomazgāsim un tūlīt sasmalcināsim dažas ķiploka daiviņas.
Kāpēc šī gatavošanas metode ir vieglāka nekā tie paši gredzeni? Ja kabaci sagrieztu gredzenos, pat vidēja lieluma kabaci būtu jācep vairākās partijās. Mēs mainīsim griešanas veidu, un tas būs daudz ātrāk.
Sagriezīsim kabačus šādi.
To dara ļoti vienkārši noliekam to vertikāli un sagriežam uz pusēm 8 daļās.
Un mēs mainām ne tikai sagriešanu šķēlītēs, bet arī gatavošanas veidu (mazliet), man tas patīk daudz labāk nekā vienkārši ar ķiplokiem un sāli apceptas kabači, tāpēc iesaku pamēģināt.
Vērsim daudzsološa diena, bet Zivīm nepatīkami pārsteigumi; Dienas prognoze 26. augustam visām zīmēm
Uzliek pannu uz lielas uguns un uzkarsē. Karstā pannā ielej nelielu daudzumu eļļas un pievieno kabačus cepšanai.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- CSDD turpmāk pievērsīs pastiprinātu uzmanību šāda veida autovadītājiem un paredz viņiem ievērojami stingrākus sodusby Sandra Vīgante
- Mani visgardākie burkānu salāti – gatavoju teju katru dienu un dalos ar 3 trikiem, kas tos padara īpašusby Rinalds Bergmanis
- “Mēs tā mīlējām viens otru…”: dziedātāja Ieva Akuratere atklāti stāsta par attiecībām ar slavenu mūziķi (+VIDEO)by Laura Andersone